updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça B cau amb el cap ben alt a la Copa del Rei

  • Escrit per FCBarcelona.cat
El Barça B cau amb el cap ben alt a la Copa del Rei Foto: Víctor Salgado | FCBARCELONA

Partit dels que fan afició. Els joves del filial remunten 6 gols a la segona part i només es veuen superats per un dels grans de l’handbol estatal com és Ademar de Lleó. La feina, el treball i l’orgull que han demostrat en aquesta Copa els homes entrenats per Toni Gerona mereix un gran reconeixement.

El filial blaugrana ha iniciat el partit centrat en la seva defensa. Gràcies a aquesta tasca, l’Ademar demanava el seu primer temps mort al minut 5, amb un 4 a 2 favorable al marcador. Amb el treball d’Admella a la porteria i Lancina a la direcció ofensiva, els de Toni Gerona manaven davant Lleó per quatre gols, 10 a 6, en el minut 16 de la primer part.

L’Abanca Ademar demostra el seu potencial

A partit del minut 16 la millora defensiva de l’Abanca Ademar ha estat notable. Els de Dani Gordo han ajustat la seva defensa i han recuperat el desavantatge en el marcador. Amb la contribució de l’extrem Kristensen han empatat a 10 al minut 23.

En els darrers minuts de la primera meitat l’actuació de l’exblaugrana Biosca a la porteria dels de Lleó i el control del ritme del partit per part d’Abanca Ademar, ha fet que els d’Asobal hagin tingut un 11 a 14 favorable, al minut 28, contrarestat per un parcial de 3 a 0 dels blaugranes, per deixar un empat a 14 al descans, amb 6 gols de Sáez.

Experiència d’Asobal

L’inici de la segona part ha estat demolidor pel Barça B d’handbol. L’Ademar ha mostrat la seva qualitat i experiència d’equip Asobal i gràcies a la seva defensa sobre els centrals blaugranes ha anat obrint forat al marcador. Un parcial d’1 a 7, en 8 minuts de joc deixava el marcador en 15 a 21 favorable als visitants.

Tot i que els joves del filial s’estaven buidant sobre la pista de la Ciutat Esportiva, no recuperaven en el marcador i s’arribava a l’equador de la segona part amb un 18 a 23 favorable a Abanca Ademar.

Remunten i pròrroga

Els de Toni Gerona no es donaven per derrotats. Amb un Sáez pletòric i traient forces d’arreu, els joves blaugranes posaven la por al cos als de Lleó amb un 22 a 24 al minut 51 i obligaven a Dani Gordo a demanar temps mort.

A manca de cinc minuts pel final els joves blaugranes han apretat amb el 24 a 25 i tot restava obert. A un minut i mig del final 25 a 26, pilota blaugrana i temps mort de Toni Gerona. Una pèrdua de pilota i gol d’Edema amb resposta d’un gol de Márquez, 26 a 27, i un minut per jugar.

Els blaugranes recuperen la pilota i desprès d’una circulació excel·lent, Lancina aconsegueix l’empat a 27 a 15 segons pel final. El llançament d’Edema surt desviat i pròrroga.

Cara o creu que surt creu

Ademar ha posat la directa a l’inici del temps extra. La circulació lleonesa permetia trobar llançaments i posava el 28 a 31 en el minut 4 de la pròrroga. L’experiència dels de Lleó i les intervencions de Biosca eren claus. Els visitants s’han mogut còmodament en els deu minuts extres i s’han acabat emportant el partit per 31 a 36.

FC Barcelona B 31-36 Abanca Ademar León

FC Barcelona B: Ignasi Admella i Ledó, porters; Borja Lancina (5), Joan Amigó (3), Víctor Tremps (2), Víctor Sáez (11), Beto Miralles (4), Oriol Márquez (2), Baumgartner, Oliver, Oriol Rey, Gómez, Daniel Dusjhebaev (4), Cabello, Folques i Castro.
Abanca Ademar León: Nacho Biosca i Llamazares, porters; Piñeiro (5), Joao (5), Carrillo (7), Díez (-), Aguirrezabalaga (4), Dimitrievski, Kristensen (3), Mellado, Vejin (5), Pérez (5), Molina, García Vega (-), Fernández (2) i Leonardo.
Parcials: 4-2, 6-4, 9-6, 10-7, 11-11, 14-14, descans; 15-18, 16-21, 18-23, 21-24, 24-25, 27-27, 29-32 i 31-36.

Entrevistes