updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin BM Granollers no pot amb el BM Ciudad Encantada

  • Escrit per BMGranollers.cat

El partit va estar força igualat en els primers minuts de joc. El BM Ciudad Encantada va trobar amb Paván la força ofensiva que necessitava després de la lesió de Corzo.

Grundsten i Félez van ser el més actius però el Fraikin ja va començar a donar símptomes de desestabilitat a partir del primer quart d’hora. La  gran actuació de Dani Arguillas a la porteria va quedar deslluïda per el poc encert ofensiu del Granollers tot i les superioritats. Amb un 6 contra 4 a pista, els de Granollers  es van col·Locar a només un punt. Pavan i Angel Pérez  però tornaven a avançar els locals en l’electrònic i s’arriba al descans amb el 13-10.

A la represa els de Cadenes van sortir endollats. Malasinskas tornava a atacar en el u contra u. Campos tornava a tirar del carro amb els seus llançaments des dels nou metres. Arguillas va seguir sota els pals i va realitzar també una gran segona part. Al 10 de la segona era Georgescu qui atacava de valent. Els homes de Manolo Cadenas es van anar desinflant i van deixar escapar el marcador. Era el 20 de la segona part i Fraikin perdia de sis. Una diferència que va anar augmentant fins el 27-19 al minut 54. Félez i Grundsten tornaven a aixecar l’equip vallesà, que retallava distàncies en el marcador. El partit però ja estava més que sentenciat fins arribar al 29-24 final.

El protagonista indiscutible del partit per part del Granollers va ser Dani Arguillas, que va demostrar seguretat a la porteria. En declaracions a Ràdio Granollers Esports, Campos, Raigal i Grundsten coincidien en què s’ha de trobar el que està fallant i seguir treballant.

+ Link amb la notícia a la web oficial del BM Granollers

Entrevistes