updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers fitxa Marc Garcia, màxim golejador de Plata

El Granollers fitxa Marc Garcia, màxim golejador de Plata Foto: Xavier Solanas

El Fraikin BM Granollers es reforça amb el primera línia Marc García Diéguez, provinent del Barça B. El jugador arriba amb una magnífica carta de presentació ja que actualment és el màxim golejador del filial blaugrana i de la Divisió de Plata masculina amb 112 gols en 15 partits (7,47 de mitjana).

El jugador format a les categories inferiors del Barça va ser presentat ahir al vespre per sorpresa a la mitja part del partit Granollers - Atlético de Madrid, i fitxa pel que queda de temporada i dues més. Cal dir que Marc García ja té una llarga experiència a la lliga Asobal, ja que va jugar amb el Cangas, l'Alcobendas, Almeria o Arrate.

Finalment, però, fa dues temporades el jugador va decidir tornar al club blaugrana per jugar al filial. El seu rendiment ha estat a l'alçada del que d'ell s'esperava, i ha pogut liderar-lo en el seu camí cap al destacat títol de la Divisió de Plata masculina.

Del seu cas en vam parlar fa pocs mesos amb el que fins ara era el seu entrenador, Toni Gerona:
"Enguany està destacant el poder ofensiu de Garcia Diéguez, un perfil poc usual en un filial amb àmplia experiència Asobal. El veus jugant amb el primer equip? Marc va decidir en el seu moment buscar un futur una mica més estable que el que li oferien altres clubs d'Asobal. Compagina el jugar amb nosaltres amb preparar-se per quan deixi l'handbol. Igual que ell, diversos jugadors de l'equip tenen qualitat suficient per jugar a qualsevol club de la lliga Asobal i si estan amb el segon equip del FCB només és perquè els permet estar prop de casa, seguir estudiant i a la vegada jugar a un nivell competitiu alt. Tots ells estan a disposició del Xavier Pascual per quan ho cregui necessari i de fet, molts d'ells participen habitualment en les sessions de preparació dels seus partits"

Entrevistes