updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers espera la carambola per poder jugar Champions

El Fraikin Granollers espera la carambola per poder jugar Champions Foto: X.Solanas

S’acaba la lliga amb jornada apassionant en la lluita pel segon lloc de Champions.

Fraikin Granollers – BM Guadalajara, dissabte a les 17 hores

El Granollers encara té opcions de quedar en segon lloc i poder jugar la Champions la temporada vinent. D’entrada necessita guanyar el Guadaljara, l’altre equip –que junt amb ells– ha estat capaç de puntuar davant el campió. Els manxecs ocupen la 8a plaça, ja lluny d’Europa i que per anar bé l’haurien de perdre. Això voldria dir que el Valladolid ha guanyat a l’Ademar.

Perquè l’equip granollerí estarà pendent del que passi a Valladolid on juga el segon classificat, l’equip de Rafa Guijosa, l’Ademar de Lleó. Els val·lisoletans no s’hi juguen res, però és ben sabuda la rivalitat que hi ha entre aquests dos equips des fa temps.

El Fraikin, si guanya, en té prou amb un empat de l'Ademar en aquest partit perquè té el golaverage guanyat sobre l’equip de Rafa Guijosa (31-23 a Granollers i 32-31 a Lleó).

En canvi no aniria bé un empat a Granollers i derrota de l’Ademar, ja que es podria enganxar el Logronyo provocant un triple empat en el qual surt guanyador l’equip de La Rioja.

El Guadalajara, després d'un gran inici de campionat, ha acabat molt malament la lliga (només 3 punts dels 20 últims) però cal que l’equip d’Antonio Rama surti ben mentalitzat davant un equip que pot jugar amb tota la tranquil·litat. A les seves files tenen a Chema Màrquez, el màxim golejador de la Lliga Asobal amb 188 gols, i germà d’Àlex, el jugador del Fraikin, el pivot Javier García (102 gols) i un altre conegut com és el barceloní Víctor Montoya (77 gols).

A la primera volta a Guadalajara el resultat va afavorir els manxecs per 31-29

El Fraikin avança que sis jugadors deixaran l'equip

Des del club vallesà s'ha emès un comunicat aquest mateix divendres que en el qual s'informa que sis jugadors no seguiran a l'equip la temporada vinent. Són –en l'ordre que apareixen a la foto inferior– Rolandas Bernatonis, Álvaro Cabanas, Gonzalo Porras, Albert Pujol, Jorge Silva i Marc Cañellas. Especialment destaca és la baixa del petit del central de Santa Maria de Palautordera que precisament debutarà en breu en una convocatòria de la selecció espanyola absoluta.

Pel que fa a les incorporacions, l'equip d'Antonio Rama i David Ginesta ja va anunciar fa setmanes la incorporació del jugador format a la base, Antonio Garcia, provinent del CSM Bucuresti, així com la destacada renovació del pivot Adrià Figueras.

Entrevistes