updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bon partit d'Asobal a l'Olímpic, a l'espera d'un gran cap de setmana europeu

Imatge del partit de la temporada passada on el Bada Huesca va empatar a l'Olímpic Foto: X.Solanas / BM Granollers Imatge del partit de la temporada passada on el Bada Huesca va empatar a l'Olímpic

Avui és dimecres d'Asobal per als dos equips catalans a l'espera d'un gran cap de setmana europeu amb duel català- francès, amb Montpellier i Chambery com a rivals. El partit més destacat a l'Olímpic.

Fraikin Granollers – Bada Huesca, dimecres 21 a les 20:30 hores

El Granollers, situat en 5è lloc, té un partit important ja que rep l’equip que té just per sota, amb la mateixa puntuació, i ficats tots dos en el quartet d’equips que comparteixen la tercera plaça (amb Guadalajara i Ciudad Encantada) i que un punt per sota en tenen dos més (Logronyo i Anaitasuna). Per sobre Ademar Lleó en segon lloc està quatre per sobre.

A l'equip visitant destaca la presència d'uns quants jugadors coneguts per l'afició local, com Dani Arguillas –que comparteix la porteria amb Jorge Gómez, que és el titular–, Eloy Félez, Adrià Pérez i Henrique Selicani Texeira, que és el màxim golejador amb 119 gols. Altres jugadors destacats són l'extrem dret de Sant Boi Gerard Carmona (96 gols), l'altíssim pivot Alberto Val, o el lateral murcià Alejandro Marcelo Fuentes (86 gols).

I cal dir que l'equip d'Osca és el segon millor en percentatges de xuts de 9 m (darrere Ademar) i també en xuts de 6 m (darrere Barça). I també que és dels equips que menys gols de contraatac ha fet (només 40 en tot el campionat). I en l'aspecte defensiu és el segon equip menys golejat en part gràcies al bon percentatge de Jorge Gómez (35% d'aturades i un 33% en llançaments de 7 metres).

FC Barcelona Lassa – Cangas Morrazo, dimecres 21 a les 20:30 hores

Partit còmode per al Barça que rep el cuer, equip que només té 8 punts, 35 menys que l’equip blaugrana. No sembla que hagi de suposar cap problema per a un festival local, tot i que el cap estigui ja pensant en el partit de Montpellier del diumenge.

Si a la previsible victòria del Barça s'hi afegeix una derrota de l'Ademar Lleó a la pista del Teucro, l'equip blaugrana es proclamaria campió a falta de 7 jornades per acabar el campionat. Si l'Ademar guanya s'haurà d'esperar fins el dimecres vinent a Cuenca.

Entrevistes