updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Avui dimecres toca Asobal, amb desplaçaments de Barça i Granollers

Imatge del partit de la temporada passada a Valladolid Foto: sextoanillo.com Imatge del partit de la temporada passada a Valladolid

Avui dimecres es juga part de la 18a jornada de la Lliga Asobal, amb desplaçaments per a Barça i Granollers, que el cap de setmana tornen a tenir cita europea.

Ángel Ximénez Puente Genil - FC Barcelona Lassa, dimecres a les 20:30 hores

El Barça Lassa va a buscar un altre triomf a terres andaluses, que el vagin acostant a poc a poc a la consecució d'un altre títol de lliga bastant abans d'acabar la competició. El rival d'avui, l'equip de Puente Genil, està en el 13è lloc lluitant per evitar el descens. Té 11 punts, a 22 del Barça, i per tant, tot i sabent que a la seva pista aquest equip es creix molt, el partit no hauria de significar massa problema per a l'equip blaugrana.

En l'equip cordovès té un bon porter (Oliva, 33% d'aturades), una bon primera línia amb Jiménez (62 gols), Moyano (53), Vàzquez (51) i el macedoni Rudovic (59) i bon joc amb els pivots, que són el brasiler Leonardo Doménech i el gallec Moreira.

Atlètico Valladolid - Fraikin Granollers, dimecres a les 20:30 hores

En teoria una mica més complicat ho té el Fraikin Granollers en el seu desplaçament a Valladolid, en una pista on no és fàcil guanyar.  I l'equip granollerí té un darrer mal record, ja que la temporada passada hi va caure per 33-21 en un partit on l'equip local va fer tota una  exhibició.

Ara els val·lisoletans ocupen la 10a plaça amb 15 punts, a 6 dels granollerins que són quart a la classificació. Per a l'equip local és una bona oportunitat de reduir i intentar lluitar encara per places d'honor.

En l'equip lila continua sent un referent el veteraníssim Fernando Hernàndez (45 anys) i segon màxim golejador de l'equip amb 67 gols, tot i que la meitat els ha fet des dels set metres, una faceta en la qual el Valladolid destaca molt i és el 2n equip amb millor percentatge (78%) després del Barça (79%). El màxim realitzador és el pivot asturià Abel Serdio (70), i també destaquen els laterals gallecs Rubén Rio (60) i Víctor Rodríguez Costas (47), i el central asturià Adrián Fernàndez (49), en un equip que se sol nodrir de les pedreres gallega i asturiana i que només té un estranger, l'extrem argentí Gonzalo Viscovich.

Entrevistes