updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primer dimecres d'Asobal de l'any 2018, amb dos bons partits

Imatge del partit Bada Huesca- FC Barcelona de la primera volta Foto: sporthuesca.com Imatge del partit Bada Huesca- FC Barcelona de la primera volta

El dimecres arriba la primera jornada inter-setmanal de l'any 2018, ja que el cap de setmana hi ha competicions europees, tant per al Barça com per al Granollers.

FC Barcelona Lassa - Bada Huesca, dimecres a les 20:30 hores

El Barça Lassa rep el Bada Huesca tot pensant en l'important partit de Champions del dissabte, al mateix Palau Blaugrana, davant el Vardar.

Recordem que l'equip de José Nolasco la temporada passada va fregar la sorpresa perdent per un ajustat 30-29 i que a la primera volta va caure a la seva pista per 17-23.

A les files del Bada destaca la presència de Gerard Carmona, l'extrem dret format al Barça, i que és el 2n màxim golejador de l'equip amb 75 gols, per darrera d'un altre conegut com Henrique Selicani Texeira, l'ex-Granollers, que en porta 83. També Adrià Pérez, un altre ex-Granollers a l'extrem esquerra, que porta 40 gols. I la llista d'ex-Granollers no s'acaba aquí perquè hi trobem el central Eloy Félez.  Altres jugadors destacats són els pivots Alberto Val i Gonzalo Carró, i els estrangers Diògenes Cruz (brasiler) i Zungri (argentí). I a la porteria tenen a Jorge Gómez amb un percentatge molt alt del 36% d'aturades.

Fraikin Granollers - Helvetia Anaitasuna, dimecres a les 20:30 hores

Al Palau Olímpic de Granollers es troben dos equips que continuen en competició a l'EHF Cup i que dissabte tenen compromisos complicats en l'inici de la fase de grups: el Frakin juga a Chambery i l'Anaita rep el Lugi suec.

Tots dos equips busquen el primer triomf del 2018, ja que els granollerins vénen de perdre a Logronyo i els navarresos vénen d'empatar davant Guadalajara.

A la primera volta a Pamplona el resultat va ser de 28-27.

A la plantilla navarresa trobem una bona porteria amb Sergey Hernàndez i Nordlander, al brasiler Raul Nantes (67 gols), els ex-blaugrana Mikel Aguirrezabalaga i Gabriel Ceretta, el central portugués Dias Mota, el pivot Ander Ugarte, el lateral dret brasiler Oswaldo dos Santos, o els extrems locals Carlos Chocarro i Àlvaro Gaston.

Entrevistes