updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Aquest divendres torna l'Asobal amb gran partit a Logronyo

A la primera volta va guanyar el Fraikin Foto: X.Solanas / BM Granollers A la primera volta va guanyar el Fraikin

Torna la lliga Asobal després del gran europeu que hem viscut. I comença la segona volta amb un gran partit el divendres a  Logronyo... i la setmana següent tornaran també les competicions europees i part de l'Asobal ja es jugarà entre setmana.

Logroño La Rioja - Fraikin Granollers, divendres 2 a les 20:30 hores

Gran partit en efecte a Logronyo on s’enfronten el 5è i el 8è classificats, però només separats per 4 punts. A la primera volta els granollerins van guanyar a l’Olímpic per 30-27 i ara el seu rival vol guanyar dos punts que encara li permetin lluitar per les primeres places.

El seu principal referent en atac és l’extrem Ángel Fernández amb 89 gols –i que la temporada vinent jugarà al Kielce polonès– però es va lesionar a l'inici de l’Europeu.  També compten amb altres coneguts com Ángel Montoro, l'exgranollerí Juan Del Arco, Juan Castro, Garabaya, el pivot croat Kusan, eI central serbi Kukic i l’esquerrà brasiler Chiuffa. I a la porteria el txec Krupa i Gurtuz Aginagalde.

Tots dos equips van acabar l’any igual, amb derrota després de dues victòries. I comparant estadístiques veiem que les té millor l’equip de La Rioja en l’aspecte ofensiu (63% per 62%) i igualen en porteries (30% en ambdós equips).

Puerto Sagunto - FC Barcelona Lassa, dissabte 3 a les 17 hores

Més fàcil ho té en teoria el FC Barcelona, líder amb un sol punt cedit, que visita la pista del penúltim classificat, que té només 7 punts, o sigui 22 menys que el Barça. Però compte que el conjunt blaugrana afronta el partit amb moltes baixes: no hi seran Gonzalo, N’Guessan –lesionats a l'Europeu– ni Lasse Andersson, Dolenec, Yanis Lenne ni Víctor Tomàs, però Dika Mem sí que jugarà.

A la primera volta l’equip blaugrana va guanyar per 34-18. Veurem si les baixes i el cansament acumulat fan que  el Barça hagi de patir per sumar els dos punts.

Els jugadors més destacats dels saguntins són el central Pérez de Inestrosa, i els laterals Boisedu (francès), Spiljak (eslovè) i Querin (argentí) i el pivot eslovè Zvmac. I de la terra el porter Bruixola i l’extrem Sifre.

Entrevistes