updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça busca un altre títol: la Copa Asobal

El Guadalajara vol tornar a sorprendre el Barça Foto: Quabit Guadalajara El Guadalajara vol tornar a sorprendre el Barça

Aquest cap de setmana és el torn de la Copa Asobal a Lleó, per primer cop en uns quants anys sense el Fraikin Granollers que va quedar-se'N a les portes.

Recordem que els granollerins van jugar-se a cara o creu aquest dret a la pista del BM Guadalajara (on pocs dies abans el Barça hi havia empatat trencant la impressionant ratxa de 133 victòries) i van perdre 31-29 (crònica). Doncs precisament el conjunt morat serà el rival del Barça en la primera de les semifinals, mentre que en l'altra l'equip amfitrió es jugarà el passi contra l'Anaitasuna.

28A COPA ASOBAL (Lleó)

DISSABTE 16 DE DESEMBRE
17:00h FC Barcelona Lassa – Quabit Guadalajara (Dial 56 de Movistar+)
19:00h ABANCA Ademar León – Helvetia Anaitasuna (Dial 56 de Movistar+)

DIUMENGE 17 DE DESEMBRE
16:45h FINAL (Dial 56 de Movistar+)

Pascual: “En una semifinal pot passar qualsevol cosa”

Pocs minuts després del sorteig, Xavi Pascual va valorar l’emparellament amb el Guadalajara i va fer referència a la proximitat de l’últim partit: “Ja vam veure fa uns dies el que va costar treure un punt de la seva pista”. 

Pascual creu que el fet que l’últim precedent contra el Guadalajara sigui molt recent “no vol dir res”: “En una semifinal d’aquest tipus pot passar qualsevol cosa”, ha conclòs el tècnic blaugrana. L’equip viatjarà aquest mateix divendres a Lleó des de Pontevedra, on va tancar la primera volta de la Lliga Asobal i s'hi ha entrenat fins aquest divendres que ha agafat l'autobús cap a Lleó.

Entrevistes