updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L’Europeu d’handbol trenca totes les travesses

L’Europeu d’handbol trenca totes les travesses Foto: EHF

Aquest dimecres hi havia una doble sessió intensa pels amants de l’handbol. La jornada que tancava la “Main Round” de l’Euro-2016 arribava amb 7 equips amb possibilitats de passar a semifinals, i quatre clares favorites totes elles depenent d’elles mateixes: França i Polònia, al Grup 1, i Dinamarca i Espanya, al Grup 2. Doncs bé, només Espanya es va salvar d’aquesta jornada “trenca-travesses”.

La màxima que destacàvem des del principi de que en un “europeu tots els partits són complicats” es va complir i van caure “tres cocos” de cop. Es podria dir que això aplana el camí d’Espanya cap a la medalla… però veient com ha anat el campionat queda clar que més val no fer pronòstics. Tot dependrà de l’estat de forma de l’equip de Manolo Cadenas, recordem-ho, amb sis catalans a les seves ordres.

- CLICA AQUÍ per llegir el resum complet a FosbuDIARY

I ara què?

Aquest divendres ens arriben les esperades, o més ben dit o “inesperades”, semifinals. Que cadascú faci els seus pronòstics. O no cal, gaudiu de l’espectacle handbol que és el que ha sortit guanyant de tot plegat. I diumenge a dos quarts de sis la gran final!

Semis

Vídeos de TOP's

 

 

Entrevistes