updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Enfilem la recta final de l’Europeu d’handbol

L'afició polonesa preparada per portar la seva selecció a semifinals Foto: EHF L'afició polonesa preparada per portar la seva selecció a semifinals

Aquest dimecres s’acaba la fase final o “Main Round” de l’Europeu d’handbol de Polònia, que decidirà els quatre equips que divendres disputaran les semifinals en busca de la gran final de diumenge.

- Llegeix la prèvia completa que hem preparat pel FOSBUDIARY
de la Fosbury clicant aquí


Grup 1: França i Polònia favorites

De moment al Grup 1 la gran revelació, Noruega, manté les esperances ja que encara la darrera jornada com a líder del grup (Noruega 7 punts, pels 6 de França i Polònia). La pressió, però, va poder als nòrdics que aquest dilluns van patir per finalment només empatar contra Macedònia. Ara les possibilitats de Noruega de trencar les travesses passen per puntuar contra una França que ha anat de menys a més. L’altra possibilitat que donaria vida als noruecs és que Polònia perdés el seu últim partit contra Croàcia, cosa que sembla encara menys probable. Però, compte també aquí que els croates mantenen esperances de classificació si França perd abans contra Noruega.

En tot cas, aquest dimecres decidiran els dos partits de la jornada final:
França – Noruega, dimecres a les 18:15h
Polònia – Croàcia, dimecres a les 20:30h

Grup 2: Espanya depèn d'ella mateixa

Al Grup 2, la selecció espanyola sabia que tot i guanyar a Hongria si tot continuava aquest dimarts com era previsible no dependria d’ella mateixa en la jornada final de dimecres, però… sorpresa! Suècia els ha donat un cop de mà empatant en el darrer instant el seu duel contra Dinamarca. Un resultat sorprenent que permet als de de Manolo Cadenas encarar la darrera jornada depenent d’ells mateixos. Ara un triomf contra una Rússia ja sense opcions classificaria a la selecció dels Joan Cañellas, Valero Rivera, Viran Morros i companyia, per a les semifinals.

La darrera jornada es tanca amb aquests partits:
Alemanya – Dinamarca, dimecres a les 18:15h
Espanya – Rússia, dimecres a les 20:30h

Entrevistes