updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bronze europeu d'Espanya, de nou amb un destacat Joan Cañellas

Cañellas, Rocas i Rivera celebrant el bronze Foto: EHF Euro 2014 Cañellas, Rocas i Rivera celebrant el bronze

França és la nova campiona d'Europa d'handbol. La selecció liderada pel blaugrana Nicola Karabatic, nomenat millor jugador d'aquest Europeu 2014, va derrotar a l'amfitriona Dinamarca que cau golejada per segona vegada consecutiva en una gran final. Abans, la selecció espanyola havia derrotat a Croàcia per un ajustat 28-29 aconseguint penjar-se la medalla de bronze de nou amb un espectacular Joan Cañellas, un dels jugadors més brillants de l'Europeu. I és que s'ha de destacar el fet que el de Palautordera forma amb Mikkel Hansen i Domagoj Duvnjak, el trio de jugadors amb més distincions de MVP del partit, un total de tres cadascun.

3r i 4t lloc
Croàcia 28-29 Espanya

Espanya va superar en un emocionant partit a la Croàcia del millor jugador del 2013, Domagoj Duvnjak. Al descans els de Cadenas guanyava 13 a 16, però la segona meitat va ser molt igualada i fins que Joan Cañellas va aconserguir el 27-29 a falta de poc més d'un minut el partit no va semblar sentenciat.

Dels catalans, va destacar com hem dit Joan Cañellas que va fer 8 gols de 10 llançaments, mentre queCristian Ugalde va fer 2 gols, Valero Rivera, Albert Rocas i Viran Morros en van fer 1, mentre que Antonio Garcia i Víctor Tomàs es van quedar sense marcar.

Final
Dinamarca 32
-41 França

 

Entrevistes