updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Nit d'homenatge al "8" en la visita del Kiel

El "8" del Barça d'handbol portarà sempre el nom de Víctor Tomàs, que el va lluir durant 18 anys Fotos: fcbarcelona.cat El "8" del Barça d'handbol portarà sempre el nom de Víctor Tomàs, que el va lluir durant 18 anys

El Barça després de l'empat a Kiel, comença la segona volta repetint al Blaugrana en l'inici de la segona volta, en una nit especial amb homenatge a Víctor Tomàs.

BARÇA - KIEL, dimecres a les 20:45 hores (Esport3)

Està ben fresc en la memòria dels bons aficionats el partit de la setmana passada en el qual el Barça va deixar escapar el primer punt de la Champions d'aquesta temporada en un final poc afortunat i de gran encert de la "vella guàrdia" del Kiel.

Aquest dimecres, al Palau Blaugrana l'equip de Carlos Ortega sortirà amb moltes ganes de que les coses surtin ben diferents i sobretot tenint en compte que és una nit ben especial per l'homenatge que es farà a Víctor Tomàs, penjant la seva samarreta amb el número 8, al costat d'altres números  d'il·lustres jugadors de l'equip blaugrana, com són Óscar Grau (2), Xavier O'Callaghan (4), Enric Masip (5), Iñaki Urdangarín (7),  Joan Sagalés (14) i David Barrufet (16).

Però els Niklas Landin, Pekeler, Wiencek, Duvnjak, Edberg, Reinkind, Damhke, Weinhold, Zarabec, Magnus Landin, Wallinius, Bilyk, Fraatz, Overby, i sembla que també Sagosen... sota la direcció de Filip Jicha, que ja en sap, com la majoria d'ells, de com les gasta l'ambient del Palau Blaugrana, de ben segur vindran ben mentalitzats i no posaran les coses fàcils. 


L'acte d'homenatge a Víctor Tomàs se celebrarà al final del partit i en ell es reconeixen els mèrits acumulats per un jugador que ha estat 18 anys al primer equip, i que ha guanyat 69 títols, sent el tercer esportista del club més llorejat per darrere del porter d'hoquei patins Aitor Egurrola (78) i de David Barrufet (71).

GRUP B

Partits de la 8a jornada
Celje - Pick Szeged, dimecres 18:45 h
Nantes - Aalborg, dijous 20:45 h
Barça - Kiel, dimecres 20:45 h
Elverum - Kielce, dimecres 18:45 h

Classificació: BARÇA 13; Kielce 12; Nantes 10; Aalborg 7; Kiel 6; Pick Szeged 4; Celje i Elverum 2.

GRUP A

Partits de la 8a jornada
Gudme - PSG, dimecres 20:45 h
Zagreb - Veszprem, dimecres 20:45 h
Wisla Plock - Dinamo Bucarest, dijous 18:45 h
Porto - Magdeburg, dijous 20:45 h

Classificació: Veszprem 13; PSG 12;  Magdeburg 9; Gudme i Dinamo Bucarest 7; Wisla Plock 5; Zagreb 3; Porto 0.

Entrevistes