updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers fa el 3 de 3 i és líder a l'Eurolliga

L'equip granollerí celebrant el triomf Foto: @ehfel_official L'equip granollerí celebrant el triomf

El Fraikin no va tenir massa problemes per sumar el tercer triomf a l'Eurolliga i saltar al primer lloc del grup, en igualtat amb el Nexe croat, però amb millor diferència de gols.

Fraikin BM Granollers 38-28 Alpla Hard

FRAIKIN GRANOLLERS: Rangel Luan (32% d'aturades) i Marc Guàrdia (22%) porters; Faruk Yusuf (3), Guilherme Torriani (5), Jan Gurri (4), Esteban Salinas (4), Víctor Romero, Pol Valera (5), Oriol Rey (1), Adrià Martínez (2), Gerard Domingo (2), Joan Amigó, Ferran Castillo (2), Sergi Franco (3), David Roca (1) i Antonio Garcia (2).
En l'equip visitant els màxims golejadors van ser l'extrem esquerre Raschle (6) i el lateral dret Stevanovic (5).

El Fraikin Granollers va dominar absolutament a l'equip austríac des del primer moment (3-0), i amb una mica més d'encert hagués mogut ja al descans amb el partit solucionat, però es va haver de conformar amb un 18-14.

A la represa l'equip visitant va mantenir la diferència durant uns minuts, però un parcial de 6 a 1, en sis minuts, abans de l'equador de la segona part ja va trencar el partit amb un 28-19.

Un dels gols de Sergi Franco

En els minuts finals Antonio Rama va poder posar en acció als jugadors amb fitxa del filial i el ritme no va baixar sobretot en atac amb 10 gols marcats en el quart d'hora final.

Entrevistes