updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

En el primer partit de Champions al Blaugrana el Barça vol repetir el triomf de la final anterior

Gonzalo té ganes de tornar a celebrar un triomf com el de Colònia Foto: ehf.eurohandball.com Gonzalo té ganes de tornar a celebrar un triomf com el de Colònia

Aquest dijous el Barça juga el primer partit de la Champions 2022-23 al Blaugrana i ho fa amb tot un esdeveniment, ja que es repeteix la final de la temporada passada a Colònia.

BARÇA - KIELCE, dijous 20:45 hores (en directe per ESPORT3)

El Barça va començar la defensa del títol guanyant a la difícil pista del Pick Szeged, i ara en la 2a jornada rep el finalista de Colònia, el Kielce. Recordem que l'equip polonès ara fa menys d'un any va ser capaç de guanyar al Palau Blaugrana per 30-32, en la data en què es commemorava el partit número 500 del Barça a Europa. I sis anys abans ja havia estat l'anterior equip que havia guanyat al Blaugrana. També van guanyar en el partit de la fase de grups a Kielce.

Però en el partit important de la temporada passada, la final a Colònia, el Barça va poder guanyar als penals, aconseguint el segon títol consecutiu a la Final Four, cosa que no havia fet ningú fins aquell moment.

Ara arriba un Kielce amb moltes ganes de prendre's la revenja d'aquella final. Amb Talant Dujshebaev altra vegada a la banqueta, l'equip manté el seu bloc, amb els reforços a l'ala dreta de l'extrem Koncoud i del lateral Remilli, per donar suport a Moryto i Àkex Dujshebaev, dos dels jugadors més determinants de l'equip. També han fitxat el prometedor central islandès Thrastarson i el jove suec Stenmalm.

Continuen els coneguts Andreas Wolf i Kornecki a la porteria, Karacic al central, Karalek i Tournat al pivot, Nahi a l'extrem esquerre i els potents Sicko, Gebala i Daniel Dujshebaev al lateral esquerre. L'espanyol Miguel Sánchez- Migallón continua com especialista defensiu i si cal d'extrem esquerre.

Les úniques baixes de consideració han estat les del bielorús Kulesh i del montenegrí Vujovic, autors cada un d'ells de quatre gols a la final, que han marxat tots dos junts al Hannover alemany. 

Els partits de la 2a jornada

GRUP A
Porto 28-35 Veszprem 
Paris Saint Germain 37-33 Wisla Plock 
Gudme - Dinamo Bucarest, dijous 18:45 h
Magdeburg - Zagreb, dijous 20:45 h
Classificació

GRUP B
Celje 38-36 Kiel. Sorpresa a Eslovènia.
Elverum 25-33 Aalborg 
Nantes - Pick Szeged, dijous 18:45 h

BARÇA  - Kielce, dijous 20:45 h
Clasificació

Entrevistes