updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça juga a Eslovènia per assegurar el primer lloc del grup

  • Escrit per FCB / CatH
Imatge del partit jugat pel Celje a casa seva contra el PSG Foto: ehfcl.com Imatge del partit jugat pel Celje a casa seva contra el PSG

El Barça, en la penúltima jornada de la fase de grups de la Champions, visita una pista històrica, d'un campió d'Europa de la temporada 2003-04, el Celje eslovè.

Celje- Barça, diumenge 17 hores

El Barça visita la pista del Celje i allà pot assegurar el primer lloc del grup i d'aquesta manera passar directament als quarts de final.

L'equip de Xavi Pascual necessita només un punt per assegurar el primer lloc del grup, després de la derrota del Pick Szeged a Flensburg per 34-26. Ara mateix el Barça porta dos punts al Pick Szeged, que serà l'últim rival de l'equip blaugrana al Palau el dissabte següent dia 29.

L’equip eslovè és 6è del grup i ara mateix estaria classificat per als vuitens de final. I encara que perdin els dos partits que falen, només que Elverum i Zagreb perdin un dels seus dos partits ja ho tindran a la butxaca.

L'equip eslovè només ha guanyat tres partits (els dos del Zagreb i a casa contra l'Eleverum) i en principi no ha de signficar cap problema perquè el Barça, amb el seu potencial, guanyi allà.

En el partit de la 1a volta el Barça va guanyar per 45-21.

Entrevistes