updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça rep un gran d'Europa vingut a menys

El Bará rep el Zagreb Foto: fcbarcelona.cat El Bará rep el Zagreb

Un dels que havia estat gran d’Europa, ara vingut a menys, visita el Palau Blaugrana en l’avant-penúltima jornada de la 1a fase.

Barça - Zagreb, dissabte 20 hores (Esport 3)

El cuer del grup, amb una sola victòria, visita el Blaugrana. A la primera volta el Barça ja va guanyar en terres croates de forma contundent per 19-36.

Ara tot fa preveure una altra victòria de l'equip de Xavi Pascual davant l'equip que dirigeix Vesselin Vujovic. Però atenció perquè vénen de perdre per un ajustat 25-26 davant el Flensburg i compten amb jugadors de gran  categoria com l'extrem dret Horvat (39 gols), el pivot Sipic (38),  l'extrem esquerre Mandic (28), el lateral esquerre Hrstic (27) i el porter Asanin, tots ells presents a la final del recent europeu que la selecció croata va perdre contra Espanya.

L'equip croat ha jugat 22 vegades contra el Barça, amb 20 victòries blaugranes, 1 empat i només una derrota., i entre els dos equips es van viure duels sensacionals a la dècada dels noranta del segle XX.  L'última visita del Zagreb va ser la temporada 2017-18 i el resultat va ser de 32-22.

Entrevistes