updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça repeteix contra l'Aalborg ara al Blaugrana

Víctor Tomàs ja ha arribat als 700 gols en la Champions Foto: @FCBHandbol Víctor Tomàs ja ha arribat als 700 gols en la Champions

El FC Barcelona que domina la classificació del grup A de la Champions busca un nou triomf al Blaugrana.

Barça- Aalborg, dissabte 20 hores

Amb aquest calendari tan especial amb que es juga la primera fase de la Champions, que no sabem exactament a que treu cap i que és capicua, el Barça rep en el primer partit de la 2a volta l’Aalborg, l’equip contra el que va tancar la primera. Després rebrà el Flensburg, penúltim rival de la 1a volta... i així fins acabar rebent el Pick Szeged allà pel mes de febrer, contra el que havia debutat el mes de setembre a Hongria.

No cal insistir massa en les qualitats de l’equip danès que els bons aficionats van veure el passat cap de setmana, amb una sèrie de jugadors molt verticals i molt ràpids. A casa seva va donar molta feina al Barça, però és probable que puguin acusar una mica de “por escènica” al Blaugrana i és d’esperar que la victòria del Barça pugui ser una mica més còmoda que la del diumenge passat (30-34). Recordem que a París, davant el PSG, l’Aalborg va caure per 37-24.

Els precedents de visites de l'equip danès a Barcelona es remunten a les temporades 2013-14 i 2014-15 en els vuitens de final i en els dos casos el triomf va ser per al Barça, per 31-20 i 29-22 (aquest després d'un escandalós 11-31 en l'anada).

Entrevistes