updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers guanya el seu primer partit de la fase de grups i segueix viu a Europa

El Fraikin Granollers guanya el seu primer partit de la fase de grups i segueix viu a Europa Foto: JORDI VILAS

El Fraikin Granollers va aconseguir de manera molt patida un partit decisiu a l'Olímpic per seguir amb opcions de seguir lluitant pels Quarts de Final de la copa EHF.

El Granollers va començar el partit molt concentrat (guanyant 4-1), però els visitants van posar-se ràpid de nou dins del partit gràcies a les aturades del seu porter Bogdanov. Tot i això, van tancar la primera meitat tres gols amunt (15-12).

A la represa, els visitants van aprofitar les imprecisions dels locals per acostar-se de seguida i finalment van empatar el matx a 22. Van ser uns minuts molt igualats però els visitants s'acostaven al triomf posant-se per davant a dos minuts pel final.

Antonio Rama va demanar temps per demanar més contundència defensiva, i l'equip va respondre. Finalment, Mamadou Gassama va fer el 29-28, després van recuperar una pilota, i en la jugada posterior i fregant el passiu van connectar Adrià Figueras va fer el 30-28 que servia per sentenciar el matx a vint segons pel final.

Fraikin Granollers 30-29 Azoty Pulawy

Fraikin BM Granollers Marc Guàrdia i Almeida, porters; Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera (1), Adrià Figueras (7), Pau Ferré, Oswaldo Maestro (4), Adrià Martínez (1), Gassama (3), Víctor Sáez, Rakocija (4), Popovic (2), Sergi Franco, Alex Márquez (3) i Antonio Garcia (5).

KS Azoty-Pulawy: Bodganov (1), Kaleb, Panic (4), Podsiadlo (8), Lyzwa (3), Matulic (2), Skrabania (1), Rogulski (7), Grzelak, Maslowski, Titow (1), Kasprzak, Guminski (1), Koshovy, Seroka, Jarosiewicz (1)

Un gol de Pol Valera entre els destacats de la jornada per l'EHF

Entrevistes