updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers excel·leix a Eslovènia i ja és a la fase de grups EHF

El Fraikin Granollers excel·leix a Eslovènia i ja és a la fase de grups EHF Imatge : @bmgranollers

El Fraikin Granollers ha aconseguit de manera més que brillant remuntar a domicili el gol de renda que el Gorenje Velenje portava de l'anada, i serà una temporada més a la fase de grups EHF.

El partit ha tingut un final de somni, però al començament la cosa no pintava gens bé. Els eslovens han sortit amb moltes ganes de rubricar el passi a la fase de grups i amb el suport de la seva afició s'han posat tres amunt (8-5). Però quatre gols quasi seguits, alguns de molt bella factura, de Víctor Sáez (jugador que recordem que va començar la temporada a la 1a Estatal), han capgirat el marcador. Després amb una gran conducció, acompanyada de definició, de Ian Tarrafeta l'equip granollerí s'ha arribat a posar el 10-16, malgrat que dos gols dels locals han deixat el 12-16 al descans.

A la represa el Gorenje s'ha posat ràpidament 14-17 i ha intentar remuntar sense pressa. Però a mesura que s'anava acostant el final la distància no es reduïa i els nervis han aflorat entre els jugadors locals que han vist com les aturades d'Almeida i els gols d'Adrià Figueras guiaven l'equip granollerí cap a un triomf espectacular. Com ha dit Antonio Rama al final del partit, ha estat un dia d'aquells en què et surt tot.

Gorenje Velenje 24-33 Fraikin Granollers

FRAIKIN BM GRANOLLERS: Almeida i Guàrdia, porters; Adrià Figueras (10), Antonio Garcia (3), Gassama (6), Víctor Sáez (4), Ian Tarrafeta (5), Rakocija (3), Oswaldo Maestro (2), Alex Marquez, Adrià Martínez, Popovic, Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Sergi Franco i Borja Lancina.

Missatge de l'equip al final del partit

Entrevista de la Xarxa a Antonio Rama

El Gorenje agraint el suport dels seus aficionats després de la decepció

Entrevistes