updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El cicló del Barça no s'atura i fa 42 gols a Kielce

Partidàs de Brito Duarte EHFCL Partidàs de Brito Duarte

El Barça ha fet una nova demostració de força i potencial i augmenta l'avantatge al capdavant del Grup A de la Champions League amb 8 victòries i 1 sola derrota. El portuguès Duarte i el danès Mortensen han estat letals, amb 9 gols cadascun.

El partit ha començat molt igualat, amb dues grans defenses complicant el treball de dos grans atacs. Però a poc a poc, els dos equips s'han posat les piles en atac i el Barça ha aconseguit un parcial de 0 a 6 que obria el marcador a favor dels de Xavi Pascual (7-12). Els de Dujshebaev, però, han reaccionat immediatament amb un parcial de 6 a 2. Però un bon últim tram de primera meitat del Barça donava un coixí de tres gols al descans (15-18).

A la represa el joc ha començat de nou molt igualat, però amb el Barça portant la iniciativa i marcant un ritme altíssim sense descansos i amb continus contraatacs i contragols que han fet anar creixent el marcador i a poc a poc ha pujat l'avantatge de Barça. L'atac del Kielce també brillava, però el Barça ha seguit marcant ràpidament i ha aprofitat les poques errades dels locals per anar agafant un marge que ja ha estat irrecuperable pel conjunt polonès (25-30) que no trobava la manera de frenar l'atac blaugrana, rendint-se a la superioritat d'un equip que ara mateix no sembla trobar aturador.

Kielce 36-42 FC Barcelona

KIELCE: Cupara (10 aturades, 20%) i Ivic (0 at., 0%), porters; Kulesh (6), Alex Dujshebaev (5), Janc (5), Karalek (5), Moryto (5), Aguinagalde (3), Lijewski (2), Jachlewski (2), Daniel Dujshebaev (1), Jurkiewicz (1), Angel Fernandez (1), Bis, Ivic.

BARÇA LASSA: Gonzalo (6 aturades, 20%) i Möller (4 aturades, 25%), porters; Gilberto Duarte (9), Mortensen (9), Víctor Tomas (6), N'Guessan (5), Palmarsson (5), Dika Mem (2), Fabregas (2), Ariño (1), Dolenec (1), Petrus (1), Entrerríos (1), Sorhaindo, Andersson i Aleix Gómez.

Entrevistes