updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça vol tombar el Kielce a Polònia

Imatge d'un Barça- Kielce Foto: kielcewyborcza.pl Imatge d'un Barça- Kielce

El Barça és líder en solitari del grup A de la Champions, i ara defensa el seu lideratge davant un dels altres grans d'Europa, el campió de la temporada 2015-16.

Kielce – FC Barcelona, dissabte 18 hores

Segons ens diu la viquipèdia Kielce és una ciutat del sud-est de Polònia que supera ja els 200.000 habitants i és un important centre miner i de comerç a la zona, que està vivint un gran desenvolupament econòmic a causa de la inversió estrangera en indústries de la zona. Però ara sobretot és coneguda per l’handbol, ja que el seu equip ha estat guanyador de la Champions de la temporada 2015-16, una cosa en la que té molt a veure el conegut Talant Dushejbaev.

I allà juga el Barça el dissabte en un pavelló que estarà a rebentar per evitar que l'equip de Xavi Pascual gairebé pugui sentenciar el primer lloc del grup, que ara domina amb 14 punts, dos més que l'equip polonès i 4 més que el Vardar, el Rhein Neckar Löwen i el Veszprem.

Recordem que fa unes setmanes el Barça va guanyar al Palau Blaugrana per 31-27, però aquesta vegada en l'ambient polonès costarà una mica més.

L’equip polonès, entrenat per Talant Dujshebaev, té una plantilla excepcional: Cupara (serbi) i Ivic (croat) a la porteria; Janc (eslovè) 30 gols a l’extrem dret, Alex Dujshebaev (55 gols) i Lijewski (polonès, 16 gols) al lateral dret, Cindric (croat, 24 gols) al central; Jurecki (polonès, 17 gols) i Daniel Dujshebaev (12 gols) al lateral esquerra, Ángel Fernàndez (20 gols), Jachlewski (polonès, 18) i Moryto (polonès, 27 gols) a l’extrem esquerre, i Karalek (bielorús, 17 gols) i Aguinagalde (10 gols) en el pivot, més el defensor Jurkiewicz. Més el lateral esquerre croat Mamic, que només ha jugat un partit, i el central eslovè Zorman, que encara no ha jugat fins ara.
Respecte la temporada passada han perdut el porter Szmal, el xutador Bielecki i el central Bombac.

El mes de setembre del 2015 es va produir l'ultima visita del Barça a Kielce i el resultat va ser d'empat a 30 gols. En l'altra visita la temporada 2010-11 el Barça va guanyar per 26-33.

Entrevistes