updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers haurà de remuntar un gol a Eslovènia

El Fraikin Granollers haurà de remuntar un gol a Eslovènia Foto: X.SOLANAS - BMG

El Fraikin Granollers no va començar l'EHF Cup com desitjava i va perdre l'anada de l'eliminatòria prèvia a la fase de grups a casa, hi els tocarà per tant remuntar un gol a fora.

El partit, precedit per l'espectacular presentació de tots els equips del club vallesà, va començar molt bé pels d'Antonio Rama que es van avançar 4-1, però van veure com els eslovens ràpidament reaccionaven amb força i arribaven a posar-se dos amunt (5-7). El Fraikin va refer-se i van tornar a donar la volta al marcador, però finament es va arribar al descans amb empat a 11.

La segona meitat va ser similar, amb alternatives i bones fases de joc, però amb un Gorenje jugant molt bé es seves cartes i aprofitant les aturades del seu porter per córrer al contraatac. Al final, després d'un temps mort el Fraikin va fer l'empat a 24 però els eslovens van poder fer el darrer gol del partit que fa que el Fraikin hagi de remuntar aquest gol advers a Eslovènia. El partit de tornada es jugarà aquest diumenge a les 18:45h.

Fraikin Granollers 24-25 Gorenje Velenje

Fraikin BM Granollers: Almeida i Guàrdia, porters; Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera, Adrià Figueras (6), OSwaldo (2), Adrià Martínez (1), Gassama (3), Víctor Sáez (2), Rakocija, Ian Tarrafeta (2), Popovic, Sergi Franco, Àlex Márquez (2) i Antonio García (6).

Entrevistes