updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers comença el camí europeu amb visita eslovena

Verdinek és un dels internacionals del Gorenje Foto: @RKGorenjeVelenje Verdinek és un dels internacionals del Gorenje

El diumenge a la tarda comença el camí del Fraikin Granollers en l'EHF Cup, com a un dels representants de la Lliga Asobal junt amb Liberbank Cuenca, BM Logroño La Rioja.

Fraikin Granollers - Gorenje Velenje, diumenge 19 hores

El Fraikin Granollers rep el diumenge a la tarda l'equip eslovè del Gorenje Velenje en l'anada de la tercera eliminatòria prèvia de la Copa EHF, d'on sortiran els 16 equips que disputaran la segona fase distribuïts en quatre grups. L'eliminatòria de tornada serà el pròxim diumenge dia 25 a la ciutat eslovena de Velenje.

L'equip eslovè ja ha superat dues rondes eliminant l'Alingsas suec (global de 51-48) i el Gwardia Opole (global de 47-45). És un equip majoritàriament format per jugadors eslovens (destacant els internacionals Maklivcic, lateral dret, i Verdinek, extrem esquerre), i a part només dos veïns croats, un macedoni i un bosni. Actualment està situat en tercer lloc de la lliga eslovena a quatre punts del líder, que és el Celje.

No cal dir que serà molt important que l'equip d'Antonio Rama pugui guanyar i agafant una bona renda, ja que en terres eslovenes la feina serà més complicada.

Vídeo de l'últim partit jugat per l'equip eslovè amb remuntada davant l'equip polonès

Entrevistes