updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça tanca la primera volta de la Champions visitant el Vardar

El Barça visita la pista del Vardar a Skopje Foto: www.rkvardar.mk El Barça visita la pista del Vardar a Skopje

S'arriba a l'última jornada de la primera volta de la fase de grup. El Barça comparteix liderat amb Vardar i Rhein Neckar Löwen, que ja ha jugat el partit de la 7a jornada. I retrà visita al Vardar.

Vardar - FC Barcelona, diumenge 17 hores

Després de la brillant victòria sobre el Kielce el Barça té un dels desplaçaments més complicats de la fase de grups de la Champions. Es desplaça a Macedònia per retre visita al Vardar, el campió de fa dues temporades i finalista la temporada passada, amb Raul Gonzàlez d’entrenador.

Amb certs problemes econòmics al club, hi ha hagut canvis, tant a la banqueta (ara el dirigeix Roberto García Parrondo) i també han perdut jugadors claus com Sterbik, Cindric, Joan Cañellas i Maqueda, però mantenen un sis bàsic amb Cupic (ED), Kristopans (LD), Karacic (C), Borozan (LE), Dibirov (EE) i Stoilov (P). Continuen també entre altres el pivot brasiler Rogerio Ferreira i l’extrem dret rus Shiskarev. La porteria està coberta per l’algerià Ghedbane i el serbi Milosavjev. I han arribat el central eslovè Stas Skube, els laterals esquerres Gorbok (rus) i Dissinger (alemany)

Fins ara han perdut només a la pista del Kielce per 31-27, el mateix resultat el Barça- Kielce del diumenge passat.  A casa seva hi ha caigut Kristianstadt (33-25), Meshkov (30-23) i Rhein Neckar Löwen (29-27).

La temporada passada la victòria va ser per als macedonis per 27-24 també en la fase de grups, i fa dues temporades només es van trobar a semifinals a Colònia també amb victòria del Vardar per 26-25.

Entrevistes