updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers necessita un miracle per ser a la Final-4

El Fraikin Granollers necessita un miracle per ser a la Final-4 Fotos: FB Saint Raphel

El Fraikin Granollers després de perdre de 14 gols a la Provença necessita un miracle per anar a la Final Four de la Copa EHF.

Fraikin Granollers – Saint-Raphael, diumenge 20 hores

Aparentment sembla que hauria de ser el comiat de l’equip vallesà després d’una bona temporada a Europa espatllada a la pista provençal amb una contundent derrota per 14 gols (37-23). És molt poc habitual que es remunti una diferència així, però bé el partit s’ha de jugar i l’equip d’Antonio Rama intentarà el miracle.

I cal dir miracle ja que en tota la lliga la màxima diferència aconseguida per l’equip granollerí ha estat de 10 gols, amb el 36-26 davant el Cangas. I l’equip del Saint-Raphael no és l’equip gallec. És el quart classificat de la potent lliga francesa a només tres punts del Nantes i una mica més lluny de Montpellier i París Saint-Germain. Tres equips que molt probablement estaran a la Final Four de la Champions. I per exemple està sis punts per sobre del conegut Chambery.

En l’equip francès destaquen els esquerrans internacionals Dipanda i Barachet, els pivots Karalek (bielorús) i Lyndgard (danès) i l’extrem esquerre Caucheteux, que és el seu màxim golejador a la Copa EHF amb 50 gols, i sobretot el central ex-blaugrana Dani Sarmiento, que evidentment és el motor de l’equip. A l’extrem dret tenen el txec Jurka i el jove Vigneron, i al lateral esquerre tenen el local Abily i el romanès Simicu. També compten amb el tunisià nacionalitzat francès Hmam. Krantz és un dels especialistes defensius. A la porteria el romanès Popescu i Demaille.

Entrevistes