updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dura derrota europea del Fraikin Granollers a Saint Raphael

Dura derrota europea del Fraikin Granollers a Saint Raphael Fotos: FB Saint Raphel

El Fraikin Granollers no va poder culminar la seva setmana "setmana màgica" i va caure de manera clara a França perdent quasi totes les possibilitats de passar a la Final- 4 de la Copa EHF.

El conjunt vallesà es desplaçava a Saint-Raphaël amb molta il·lusió, però a l'hora de la veritat el conjunt de la Provença ha dominat des del començament i viatjarà a Granollers amb una renda de 14 gols. Només un miracle podrà portar el conjunt granollerí a repetir presència a la Final a quatre de l'EHF.

El partit va començar amb intercanvi de gols, però de seguida els francesos van començar a agafar la iniciativa i un coixí de gols que va anar creixent sense marge de reacció pel Fraikin que al descans ja perdia de set gols (17-10). A la represa, el Granollers buscava la reacció amb molts canvis a l'equip, però el conjunt dirigit a la pista per un Dani Sarmiento espectacular (dirigint, assistint i fent 5 gols) agafava ràpidament 11 gols de renda (24-13, 37') provocant un temps mort de Rama.

L'encert de Márquez va aconseguir "aturar l'hemorràgia" però de nou els homes de Joël Da Silva van posar la directa sense miraments per acabar guanyant 37-23. Catorze gols de renda que els de Rama hauran d'intentar remuntar aquest diumenge, a les 20:00h al Palau d'Esports.

Saint Raphael 37-23 Fraikin Granollers

Saint Raphael Var Handball: Krantz (3), Barachet (2), Dani Sarmiento (5), Demaille, Lynggaard (6), Popescu (2), Jurka (1), Caucheteux (7), Vigneron, Trottet (1), Krakowski (1), Dipanda (7), Karalek (3), Eponouh, Hmam.

Fraikin BM Granollers: Guàrdia i Almeida, porters, Gonzalo Porras (2), Bernatonis, Edgar Pérez (1), Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera, Adrià Figueras (4), Marc Cañellas (4), Albert Pujol, David Resina (4), Mamadou Gassama (1), Da Silva i Alex Márquez (7).

FOTOGRAFIES DEL PARTIT / FB SAINT RAPHAEL

Entrevistes