updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers juga a la Provença l'anada dels quarts EHF

Temps morts de Saint-Raphael i Fraikin Granollers Fotos: FB Saint Raphel i X.Solanas-BMG Temps morts de Saint-Raphael i Fraikin Granollers

El Fraikin Granollers vol culminar la seva setmana "setmana màgica" aquest dissabte (20:45h) a la difícil pista del Saint-Raphaël a la Provença en l'anada dels quarts de final de la Copa EHF.

El Fraikin Granollers s'enfronta al quart de la lliga francesa

Partit d’anada dels quarts de final i una plaça per a la Final Four en joc. L’equip granollerí –després de guanyar ni més ni menys que al Palau Blaugrana i superar després a l'Ademar– visita la ciutat de Saint-Raphaël, Sant Rafèu en provençal, situada a la Costa Blava, entre dues ciutats tan turístiques i conegudes com Cannes i Saint-Tropez. És una mica més petita que Granollers, ja que té prop de 50.000 habitants, pels 60.000 de la capital vallesana, i és la localitat on es va exiliar i va morir el president de la Generalitat Josep Irla i Bosch.

Anant al rival. En l’equip francès destaquen els esquerrans internacionals Dipanda i Barachet, els pivots Karalek (bielorús) i Lyndgard (danès) i l’extrem esquerre Caucheteux, que és el seu màxim golejador a la Copa EHF amb 50 gols, i sobretot el central ex-blaugrana Dani Sarmiento, que evidentment és el motor de l’equip. L’extrem dret titular és el txec Jurka i al lateral esquerre tenen el local Abily i el romanès Simicu. A la porteria Demaille i el romanès Popescu.

Actualment és el quart classificat de la potent Lliga Francesa a només dos punts del Nantes i una mica més lluny de Montpellier i París Saint-Germain. I per exemple està nou punts per sobre del conegut Chambery.

A la Copa EHF els seus resultats han estat aquests:

A la primera ronda van eliminar el Dobrava (Croàcia) per un global de 81-60.

A la fase de grups va quedar segon per darrere del Fuchse de Berlín, però guanyant a l’últim partit a Berlín per 21-26. A l’anada havien perdut 25-36 i per això van quedar relegats al segon lloc, ja que tant un com l’altre equip van guanyar els altres quatre partits contra el Lugi suec i l’Anaitasuna de Pamplona. Davant l’equip navarrès el Saint-Raphaël va guanyar a la seva pista per 36-27 i a Pamplona per 29-38, resultats ben indicatius del potencial que tenen.

ELS TRES QUARTS DE FINAL

Entrevistes