updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Saint-Raphael de Sarmiento rival del Granollers a quarts de final

El Saint-Raphael rival del Granollers a quarts Foto: LNH El Saint-Raphael rival del Granollers a quarts

Aquest dimarts s'ha celebrat el sorteig dels quarts de final de la Copa EHF i el Fraikin Granollers ha quedat emparellat amb l'equip francès del Saint-Raphaël.

El Fraikin Granollers es creua amb l'equip de Dani Sarmiento

L’equip granollerí primer del grup D podia quedar emparellat amb el segon del grup B o del grup C i finalment el rival serà el Saint-Raphael francès, que ha quedat segon del grup B per darrere del Fuchse de Berlín. L'anada a Saint-Raphaël serà el cap de setmana del 21-22 d'abril i la tornada a l'Olímpic de Granollers el del 28-29 d'abril.

L'equip alemany del Fuchse ha estat l'únic equip que l'ha derrotat en aquesta fase de grups en el partit jugat a Saint- Raphael per un contundent 25-34. Però a la primera volta els francesos havien guanyat a Berlín per 21-26. També han guanyat els dos partits davant l'Anaitasuna de Pamplona (36-27 a França i 29-38 a Pamplona) i davant el Lugi suec (28-30 i 28-26).

El Saint-Raphaël és el quart de la lliga francesa per darrere dels tres que encara continuen vius a la Champions, Montpellier, París Saint- Germain i Nantes. Per comparar podem dir que el Chambery, el recent rival del Fraikin Granollers està en 9è lloc i 7 punts per sota, i per veure'n el potencial cal destacar que fa poques setmanes van perdre per la mínima a casa davant del PSG (25-26 i amb gol dels parisencs al darrer segon)

Entre els components de l'equip destaca la presència de l'ex-central del Barça Dani Sarmiento. I el seu màxim golejador és l'extrem Caucheteux, seguit de Dipanda i del pivot bielorús Karalek. Un altre membre destacat de la plantilla és l'esquerrà Xavier Barachet.

El Saint- Raphaël és de la localitat on va morir el president Josep Irla
El Saint- Raphaël, Sant Raféu en occità, és d'una població de poc més de 30.000 habitants (la meitat que Granollers), del departament de Var a la Provença. I s'ha de dir que és la localitat on es va exiliar i va morir el president de la Generalitat Josep Irla i Bosch.

ELS TRES QUARTS DE FINAL

Entrevistes