updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers guanya a Polònia i acaba primer de grup

Alegria vallesana en acabar el partit Foto: ccma.cat Alegria vallesana en acabar el partit

El Fraikin Granollers ha tancat a Polònia la fase de grups de la Copa EHF i ho ha fet amb victòria i aconseguit per primera vegada la primera plaça de la fase de grups.

El Fraikin Granollers acaba primer de grup

L’equip granollerí no ha deixat escapar l'oportunitat d'acabar en primer lloc de la fase de grups i així podrà tenir un millor encreuament en els quarts de final, per tal d'intentar accedir novament a la Final Four de l Copa EHF.

L'equip d'Antonio Rama ha començat molt bé i ben concentrat i ha dominat sempre, davant un equip que no tenia opcions i evidentment, tot i jugar a casa, no tenia la motivació dels granollerins, que en atac han trobat força facilitat per superar la defensa polonesa.

Al descans el Fraikin Granollers guanyava de quatre (13-17). A la represa els poloneses s'han arribat a posar a un gol (22-23), però quatre gols seguits de Marc Cañellas han tornat a obrir forat, ben complementats per les aturades d'Almeida. I s'ha pogut arribar al final amb victòria còmoda.

AZOTY PULAWY 30-37 FRAIKIN GRANOLLERS

FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida i Marc Guàrdia porters; Cabanas (5), Porras (2), Bernatonis (3), Édgar Pérez (2), Marc Garcia (1), Álvaro Ferrer, Pol Valera (1), Figueras (7), Marc Cañellas (7), Resina (2), Gassama, Rakocija (2), Da Silva, Márquez (5).

Els altres classificats per als quarts de final

A part del Fraikin Granollers i Chambery, primer i segon del grup D, es classifiquen Göppingen (Alemanya) i Nexe (Croàcia), primer i segon del grup C, i Fuchse Berlín (Alemanya) i Saint-Raphael (França) primer i segon del grup B. L'equip vallesà sembla que tindrà com a possibles rivals el Nexe croat i el Saint-Raphael francès en el sorteig del dimarts.

Els tres guanyadors de les eliminatòries es trobaran a la Final Four a Magdeburg, amb aquest equip alemany que en serà l'amfitrió, primer del grup A.

Entrevistes