updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers va a Polònia per certificar el primer lloc del grup

El Granollers vol donar continuïtat a la seva alegria del diumenge passat Foto: JORDI VILAS - CATH El Granollers vol donar continuïtat a la seva alegria del diumenge passat

El Fraikin Granollers tanca a Polònia la fase de grups de la Copa EHF amb la classificació per als quarts de final a la butxaca, però intentant assegurar el primer lloc del grup.

El Fraikin Granollers pot acabar primer de grup

L’equip granollerí després de guanyar el Chambery el passat diumenge es va fer amb el primer lloc del grup, ja que els dos equips quedaven empatats a punts però a la localitat francesa el resultat havia estat d'empat. Però a més va obtenir la classificació per als quarts de final, d'on sortiran els tres equips que, junt amb el Magdeburg, l'equip amfitrió, disputaran la Final Four. I aquest dissabte tanca la fase de grups a Polònia.

En la ronda de quarts de final només hi ha tres partits, ja que el Magdeburg passa directament a la Final Four. Hi entren els primers de cada grup (que són tres, deixant a part el Magdeburg) i els tres millors segons. El Fraikin Granollers té 7 punts i encara que perdés el darrer partit hi ha un segon, el del grup A, el Silkeborg, que no és té 4 punts i per tant no el pot atrapar.

Els cinc equips que entraran al sorteig junt amb el FRAIKIN GRANOLLERS seran Fuchse Berlin (Alemanya), Saint-Raphael (França), Goppingen (Alemanya), Nexe (Croàcia), Chambery (França). Hi ha un primer de grup, el Goppingen, que segur que acabar primer, i serà cap de sèrie i falta decidir els altres dos.

L'equip granollerí, per tenir un millor creuament en els quarts de final i poder jugar la final Four, ha de guanyar aquest dissabte a les 16 hores a la pista de l'Azoty- Pulawy polonès en un partit que és del tot intranscendent per a l'equip local, però on l'equip local buscarà un triomf de prestigi. A la primera volta a l'Olímpic van caure per 32-26.
I a la seva pista van guanyar el Wacker Thun per 31-29 i van perdre davant el Chambery per 25-27.

 

 

Entrevistes