updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Diumenge partit clau a l'Olímpic amb la visita del Chambery, líder del grup

Imatge del partit d'anada Foto: Chambery Savoie Handball Imatge del partit d'anada

Aquest cap de setmana, com també ho serà el següent, és molt important en el futur dels dos equips catalans a Europa aquesta temporada. I curiosament s'ho juguen en un duel català- francès. En el cas del Fraikin Granollers a casa davant el Chambery.

Vídeo promocional del partit

El Fraikin Granollers rep el líder del grup

Partit molt important per a l’equip granollerí ja que el visita el líder. És imprescindible un triomf que li donaria el primer lloc ja que a la localitat francesa es va empatar a 30. I després només quedarà el partit del cap de setmana següent a Polònia davant l’Azoty-Pulawy, un equip que possiblement no tindrà res a fer, per confirmar-lo.

El Chambery és un equip “molt francès” tot i que el seu màxim golejador és el macedoni Melic (extrem dret) i el conductor és el basc Niko Mendegia i un dels pivots el tunisià Bannour. Però la resta, Genty i Meyer a la porteria, l’extrem Traoré, el lateral esquerre Minel, el pivot Marescot, el lateral dret Tritta, el central Briffe, són francesos.

EL BM GRANOLLERS FACILITA L'ASSISTÈNCIA A TOTHOM

El Palau d'Esports es vestirà de gala per un dels partits més importants de la temporada. Des les 18:00h hi haurà ambient amb un foodtruck, l’actuació dels diables de Granollers i maquillatge per a tots i totes amb Estudi Imatge.
Els socis i sòcies amb carnet europeu gaudiran d’una invitació per portar un acompanyant al partit, i per altra banda, els socis i sòcies sense carnet europeu, podreu aconseguir una entrada a partir de 6€ (adults) i 3€, nens. També, encara que no sigueu socis ni sòcies, teniu també l’oportunitat de veure el partit per només 7€, presentant aquest flyer que el club ha posat a disposició de tothom.

Entrevistes