updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça pateix però acaba segon de grup i ja té camí cap a la Final Four

Aleix Gómez llançant a porteria Foto: JORDI VILAS / CATHANDBOL Aleix Gómez llançant a porteria

El Barça va tancar la fase de grup amb un triomf molt treballat davant el Pick Szeged i acaba la primera fase en segon lloc per darrere del Vardar.

El Barça acaba en el segon lloc del grup i evita el Vezprem

El diumenge es va acabar la fase de grups amb una victòria molt ajustada del Barça, que no va saber rematar mai el partit i se li va complicar molt al final. De tota manera els punts es van quedar a casa i per tant l'equip blaugrana acaba com a segon de grup.

El Barça, que havia caigut a Hongria per 31-28, va tornar-ho a tenir complicat davant l'equip que dirigeix Juan Carlos Pastor, el primer entrenador que va fer campiona del món a Espanya. El ritme de joc va ser altíssim i el Barça no va poder posar-se per davant fins el 9-8 a l'equador de la 1a part, i fins al descans i en els primers minuts de la represa la defensa va estar més ferma i l'avantatge va pujar als quatre gols (21-17).

Però l'equip blaugrana, precipitat en alguns moments, no va saber tancar el partit. I amb bona defensa i sota la bona direcció d'Skube, que treballava bé amb el pivot, els hongaresos es van posar a un gol 27-26 a poc del final. N'Guessan va fer el gol de la tranquil·litat.

FC Barcelona 28-27 Pick Szeged

FC BARCELONA: Gonzalo Pérez de Vargas, Víctor Tomàs (3), Mem (6), Sorhaindo, Viran, Enterríos (3), Rivera (5), N'Guessan (2), Ariño, Syprzak (4), Palmarsson (3), Aleix Gómez (2), Jallouz, Borges. 
PARCIALS: 1-1, 5-6, 9-8, 12-11, 14-12, 16-14 descans; 19-15, 21-17, 22-19, 24-22, 27-25, 28-27.

El camí cap a la Final Four... amb cara i creu

Aquest triomf d'entrada potser complica una mica l'eliminatòria de vuitens, ja que s'haurà d'enfrontar al Montpeller, un equip que sembla més difícil que el Mehskov Brest bielorús. Però permet evitar el Vezprem, segon de l'altre grup, que hauria estat el més que possible rival a quarts de final, i amb la tornada a Hongria, en cas d'haver acabat en tercer lloc.

Els vuitens de final, dels que estan exempts Vardar i París Saint Germain, i que es jugaran els dies 24/25 de març (anada) i 31 març/1 abril (tornada), queden així:

VF1: Montpellier - FC Barcelona
VF2: Kristianstadt - Flensburg
VF3: Skjern- Veszprem
VF4: Meshkov Brest - Nantes
VF5: Kielce - Rhein Neckar Löwen
VF6: Pick Szeged  - Kiel

Els quarts de final seran:

Guanyador VF6 - Vardar
Guanyador VF2 - Guanyador VF1
Guanyador VF4 - Guanyador VF3
Guanyador VF5 - París Saint Germain

MÉS FOTOS DEL PARTIT JORDI VILAS / CATHandbol

Entrevistes