updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça tanca la fase rebent el Pick Szeged i aspira a ser 2n de grup

El capità blaugrana en un partit europeu anterior Foto: JORDI VILAS / CATHANDBOL El capità blaugrana en un partit europeu anterior

El Barça tanca la fase de grup amb la visita del 5è classificat del grup amb la intenció de seguir aspirant a pujar una posició.

El Barça encara aspira el segon lloc del grup

FC Barcelona- Pick Szeged, diumenge 19:15 h

S’acaba la fase de grups amb un partit que es juga després del Barça - Atlètico de futbol, cosa que es preveu que afavoreixi la presència de públic al Palau Blaugrana.

Aquest dissabte el Nantes va empatar a 30 a la pista del Rhein Neckar Lowen i queda només dos punts per sobre del Barça, que si guanya serà segon de grup ja que té el golaverage particular favorable al conjunt francès

El Barça rep l’equip hongarès que té el 5è lloc assegurat i que tindrà com a rival a vuitens de final, molt probablement el Kiel. Per a l’equip de Xavi Pascual és important el triomf ja que en cas de possible derrota del Nantes a la pista del Rhein Neckar Löwen encara podria fer-se amb el segon lloc. Això significaria a vuitens de final trobar-se amb un equip dels grups C i D que estan jugant els creuaments (Ademar/ Montpellier, Zaporozhye/Skjern) enlloc de trobar-se amb l’equip bielorús del Meshkov Brest. Veient els precedents de la temporada passada, tampoc queda massa clar quin rival seria més perillós.

Allà hi tindrem el fotògraf Jordi Vilas que en farà un recull fotogràfic

Entrevistes