updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça repeteix a casa en partit de Champions davant el Wisla Plock

Víctor Tomas, el passat dissabte al Palau Foto: JORDI VILAS / CATHANDBOL Víctor Tomas, el passat dissabte al Palau

El Palau Blaugrana després de vibrar davant el Vardar, sembla que pot tenir una tarda més plàcida en la visita del Wisla Plock.

FC Barcelona - Wisla Plock, dissabte 17 a les 19:30h (Esport3)

Després de la victòria sobre el campió el Barça repeteix a casa davant l’equip polonès, un conjunt que lluita per intentar mantenir el 6è lloc que ocupa per poder jugar la ronda de 1/8 de final.

Per al Barça el matx també és important per tal d’intentar assolir el segon lloc. Per això l’equip blaugrana ha de guanyar els tres partits que li queden (a part d’aquest, jugarà a Kristianstad, contra el 7è classificat, i rebrà el Pick Szeged, que és 5è). Però a més ha d’esperar que el Nantes ensopegui dues vegades, ja que està tres punts per sobre. I tampoc és impossible ja que han de visitar el Zagreb i el Rhein Neckar i rebre el Vardar.

Si li serviria això al Barça de molt tampoc està massa clar, ja que si queda segon li tocarà el campió del grup D que és el Montpeller, mentre que si queda tercer li tocarà el 6è del grup B que probablement serà el Meshkov bielorús.

A la primera volta el Barça va guanyar clarament a Polònia per 30-37.

En l’equip polonès no hi ha noms massa destacats. L’únic conegut, el brasiler Zé Toledo, que havia estat al Fraikin Granollers. Els màxims golejadors són el polonès Daszek, el portuguès Duarte i el croat Ivic.

Vídeo de grans jugades de Toledo amb el Wisla

Kamil Syprzak prepara un plat típic de Polònia abans de rebre el seu exequip al Palau @fcbhandbol

Entrevistes