updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers defensa set gols de renda a Hongria

Antonio Rama dirigint els seus homes en el partot d'anada Foto: X.Solanas / BM Granollers Antonio Rama dirigint els seus homes en el partot d'anada

Diumenge passat el Fraikin va fer un pas important de cara a passar a la fase de grups de la Copa EHF, guanyant de set gols al Balatonfuredi, però no pot badar en el seu viatge a Hongria.

Balatonfüredi KSE - Fraikin BM Granollers
Dissabte 25, a les 18h | Retransmès per Esport3

Els d'Antonio Rama viatgen aquest cap de setmana a Hongria, a Balatonfüred, a la pista del Balatonfuredi. Allà els granollerins hauran de defensar els set gols de renda aconseguits a Granollers, en un ambient segur que bolcat amb el seu equip tot i que conscients de la dificultat de remuntar set gols.

El rival, per nom, no és massa conegut, però actualment és quart de la lliga hongaresa (amb els mateixos punts que el tercer), per darrere dels potentíssims Veszprem i Pick Szeged, i amb només dos partits perduts precisament els dos últims i contra aquests dos rivals. Va entrar en joc a la 2a ronda i en ella va eliminar per un contundent 55-41 el Valur de Reykjavik, guanyant a la tornada per 19-28 a la capital d’Islàndia.

Balatonfüred? I això on és?

La ciutat on juga el Granollers es tracta de la considerada capital de la costa nord del "mar d'Hongria", el llac Balaton (i a vint minuts en cotxe de Veszprem). De només 13.000 habitants és molt coneguda com a destinació de iots i lloc de pesca.

Entrevistes