updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça visita el campió d'Europa de Joan Cañellas

Joan Cañellas és un dels puntals del Vardar Joan Cañellas és un dels puntals del Vardar

El FC Barcelona Lassa visita l'equip que la temporada passada li va privar de jugar la final de la Champions i que després va ser el campió.

­­Vardar Skopje- FC Barcelona , dissabte 17:30 hores

Partidàs a la capital de Macedònia. Allà espera al Barça l’equip campió d’Europa amb la seva gran pantilla: els ex-blaugrana Sterbik, Joan Cañellas i Jorge Maqueda, els croats Cindric, Karacic i Cupic, els russos Divirov i Shiskarev, el lituà Kristopans, el brasiler Ferreira i com a Borozan, el seu màxim golejador (20 gols) com a principal representant macedoni.

L'equip macedoni fins ara a la seva pista ha derrotat el Nantes (27-23) i el Zagreb (28-21), uns registres que indiquen ben clarament del potencial defensiu de l'equip, que és el menys golejat del grup. Però en el darrer partit es van deixar un punt a la pista del Pick Szeged i això ha fet que el Barça el pogués atrapar i superar per golaverage general a dalt de tot de la classificació. 

Aquesta temporada els dos equips es van trobar a la Superglobe i el Barça va deixar fora l'equip macedoni guanyant-lo per 29-32, revenjant-se així de la derrota a la semifinal de la Champions a Colònia.

Entrevistes