updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Veszprem campió de Lliga i el Balmazújvárosi segon de la Liga Kupa

El Veszprem celebrant la lliga, i Aleix Pérez i Marc Jordan tancant etapa a Balmasz Fotos: MKB Veszprem i Cedida El Veszprem celebrant la lliga, i Aleix Pérez i Marc Jordan tancant etapa a Balmasz

Gran setmana pels nostres representants a la lliga hongaresa, amb un títol pel Veszprem i un bon final pel Balmazújvásori.

Cinquena lliga hongaresa seguida pel Veszprem

Encadenar cinc competicions domèstiques és sempre molt complicat i més si al davant tens un equip com el Pick Szeged, cada cop més fort i que enguany s'ha quedat a un pas de la Final-4. Això és el que ha aconseguit aquest cap de setmana el Veszprém entrenat per Xavi Sabaté i Josep Espar, i on hi juga l'extrem Cristian Ugalde, en una intensa final a anada i tornada.

L'equip capitanejat per Lazlo Nagy havia guanyat l'anada de la final 23-17 a casa, i va poder defensar aquesta renda de sis gols en un intens partit de tornada disputat a Szeged que va acabar 30-27. La cinquena lliga consecutiva pel conjunt magiar, les tres primeres amb Xavi Sabaté d'ajudant d'Antonio Carlos Ortega, i les dues últimes ja amb el tàndem Sabaté-Espar.

Al tàndem català els hi queda ara la Final-4 per intentar posar el llacet en una etapa a la banqueta del millor equip d'Hongria que ja saben que es tancarà a final de temporada, quan hi arribarà Lubo Vranjes.

Subcampionat de la Liga Kupa pel Balmazújvásori

Després de la decepció pel descens, el Balmazújvásori ha pogut acabar la temporada amb millor regust de boca assolint el subcampionat de la Liga-Kupa, una copa sense els equips més forts del país (Pick Szeged, Veszprem, Tatabanya ni Balatonfured).

Recordem que en aquest equip hi ha jugat des de mitja temporada Marc Jordan, i on Aleix Pérez ha acabat la temporada com a ajudant de Javier Cabanas, després que des del club es destituís a Magí Serra. El conjunt blau va fer un mal partit d'anada a la final (caient 31-19), i tot i el triomf en el partit de tornada (27-24) no van poder aconseguir la copa, en un bon partit de Marc Jordan amb 4 gols.

Entrevistes