updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Veszprem de Sabaté buscarà el títol contra el Kielce

El Veszprem de Sabaté buscarà el títol contra el Kielce Foto: EHF Final4

El Veszprem dirigit per Xavier Sabaté i Josep Espar, amb Cristian Ugalde sobre la pista, buscaran aquest diumenge el màxim títol continental contra el Kielce de Talant Dujshebaev.

1a Semifinal: Kielce 28-26 PSG Handball

La igualadíssima primera semifinal ha caigut del costat del Kielce entrenat per Talant Dujshebaev, sent el primer cop que un equip polonès es classifica per aquesta gran final. El gran partit del porter Szmal, ha acabat deixant en segon terme els deu gols de Mikkel Hansen i el gran partit de Thierry Omeyer.

2a Semifinal: THW Kiel 28-31 MKB Veszprem

El Veszprem ha patit de valent contra un Kiel que ha fregat amb la punta dels dits la gran final. Els alemanys han dominat la primera meitat (15-12) i a dos minuts pel final guanyaven de dos, però un gran final dels hongaresos després d'un temps mort demanat per Sabaté, els ha servit forçar la pròrroga a falta de pocs segons pel final. En els deu minuts de temps extra, el Veszprem ha passat per sobre dels alemanys, amb un destacat Cristian Ugalde (4 gols) que ha fet d'estilet sentenciant el matx al contraatac. No ha estat el dia de Joan Cañellas, que no ha aconseguit marcar.

Xavier Sabaté, el tècnic del Veszprem

Diumenge

3r/4t lloc: 15:15h, Kiel - PSG Handball 

Final: 18h, Kielce - Veszprem

Entrevistes