updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Quatre equips, quatre catalans, i una sola Champions League

Quatre equips, quatre catalans, i una sola Champions League Foto: EHF Final4

Aquest cap de setmana arriba la gran cita de l'handbol de clubs, la Final-4 de la Champions League que se celebra de nou a Colònia. Dos jugadors (Joan Cañellas del Kiel i Cristian Ugalde del Veszprem) i  l'equip tècnic del conjunt hongarès amb Xavier Sabaté i Josep Espar, buscaran el màxim títol continental.

Dissabte 15:15 | 1a Semifinal: Kielce - PSG Handball

El París Saint Germain, ha aconseguit fer arribar per primera vegada un equip francès a la Final-4. L'equip liderat per Karabatic, i completat amb un bon grapat d'estrelles, arriba amb l'estela de favorit. Però compte que el Kielce polonès, dirigit per Talant Dujshebaev, ja té experiència a la cita i arriba en busca del títol sense cap mena de complexos.

Dissabte 18h | 2a Semifinal THW Kiel - MKB Veszprem

L'equip hongarès dirigit –llavors encara entrenat per Antonio Carlos Ortega– va caure la temporada passada de manera clara a la final contra el Barça. Llavors va semblar que l'equip liderat a la pista dper Laqszlo Nagy acusava l'esforç de jugar dos partits seguits en poc més de 24 hores. Veurem si enguany, dirigits per Xavier Sabaté i Josep Espar, poden superar o no l'escull del Kiel de Joan Cañellas. L'equip de les zebres es podria dir que arriba com a "tapat", però després d'eliminar el Barça ja hi ha qui inclús els col·loca com a grans favorits. 

Xavier Sabaté, el tècnic del Veszprem

Cristian Ugalde conversant amb Nagy, dos dels puntals del Veszprem

Josep Espar (esq.) ahir a Colònia, amb el tècnic del Pardinyes, Txema del Rosal. Foto: Twitter

Entrevistes