updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Montpeller de Fabregas sorprèn el PSG a la Final de Copa

Fabregas, primer per l'esquerra, en el moment de rebre el títol Foto: LNH.fr Fabregas, primer per l'esquerra, en el moment de rebre el títol

El Montpeller va aprofitar el factor pista (jugava a casa) per aconseguir alçar el títol de la Copa de la lliga Francesa, la LNH, per sobre del totpoderós PSG Handball.

L'amfitrió supera el gran favorit

Amb més de set mil espectadors, el Montpellier va aconseguir aixecar la desena Copa de la Lliga de la seva història tot i no ser-ne enguany favorits com en anys anteriors. Els parisencs van perdre per una lesió al turmell molt aviat a Nicola Karabatic (que portava 2 gols de 2 intents) i es van encomanar en el danès Mikkel Hansen (que en va fer 9, però de 17). Tot i això no van poder frenar el joc de conjunt dels de Montpeller.

Amb una aportació ofensiva molt ben repartida, els màxims golejadors del conjunt campió van ser l'argentí Diego Simonet (6 gols), Dolenec Jure i Vid Kavticnik (5), Dragan Gajic (4) i el català Ludovic Fabregas fent 3 gols (amb un 100% d'efectivitat) i sent com és habitual molt important en defensa. Al final, el triomf del conjunt blanc i blau va ser de 31-26, en part també a la gran actuació del seu porter Vincent Gerard que va fer 17 aturades per les només 8 de Thierry Omeyer.

El mateix "Ludo" explica la seva satisfacció al final del partit:


Hand - C. Ligue - Finale : Fabregas «Ça fait... per lequipe

El Nantes cau tot i l'exhibició de Valero

El Nantes també va caure en semifinals contra el Montpellier, però per un ajustat 31-33, tot i l'exhibició de Valero Rivera que va fer 12 gols (4 de penal), i l'aportació de David Balaguer que va fer-ne 2 de 5 llançaments. A l'altre costat, Ludo Fabregas va fer 2 gols de 3 llançaments.

Entrevistes