updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Destacada presència catalana a la Final-4 de la Copa de la Lliga Francesa

Aquest cap de setmana Montpeller acull la interessant Final a Quatre de la Copa de la lliga Francesa, la LNH, amb una destacada presència de jugadors catalans. Vegem-ho.

El Nantes contra l'amfitrió

Al Nantes - Montpeller (dissabte 17:30h) hi podrem veure en acció fins a tres jugadors catalans. A l'HBC Nantes hi trobem a Valero Rivera (118 gols a la lliga) i David Balaguer (15 gols en lliga), dos extrems sorgits de la pedrera blaugrana i un d'ells amb futur immediat també al Barça. Al mateix equip també hi podrem veure a dos ex-Fraikin, Rodrigo Salinas i Matias Schulz, així com l'exblaugrana Alberto Entrerríos.

Del costat del conjunt amfitrió, destaca el pivot de la Catalunya Nord, de Banyuls, Ludovic Fabregas (32 gols) de qui ja en vam parlar fa uns mesos. Sens dubte una de les grans promeses de la selecció francesa, amb una gran efectivitat des dels 6 metres i un gran treball a l'eix de la defensa.

 

A l'altra semifinal, Fenix Tolouse - Paris Saint Germain Handball (que es jugarà a les 15h), no hi tenim jugadors catalans però sí molts exjugadors d'equips de casa nostra. Al Fénix Tolouse hi destaca el central ex-Granollers Álvaro Ruiz, tercer màxim golejador del conjunt del fènix amb 68 gols. A l'altre costat, el del destacadíssim líder la lliga, hi trobem als exblaugranes Nicola Karabatic, Mikkel Hansen o Igor Vori.

- Prèvia de la LNH

Entrevistes