updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça goleja a Suècia

  • Escrit per FCBARCELONA.cat

L'empat li valia per ser primer de grup a la Lliga de Campions, però el Barça Intersport ha fet els deures amb seriositat i s'ha imposat amb claredat a la pista del Sävehof en l'última jornada de la fase. Sense el lesionat Nagy, els de Rubiella han demostrat haver-ne après de la derrota de fa una setmana contra el Croàcia, i han fet un partit molt complet.

 

Enorme Sjostrand

L'equip ha controlat la situació des del principi. Mai s'ha vist per sota. D'entrada, per un marge estret, ja que un encertat Larsson mantenia el Sävehof darrere del Barça (4-4, min 8). Els porters, però, han estat els indiscutibles protagonistes del primer temps gràcies a les seves aturades, i sobretot Sjostrand, excels en el seu retorn a casa. El conjunt blaugrana s'armava bé al darrere amb una defensa 5-1 , amb Jernemyr, reservat en el partit intersetmanal per molèsties en un genoll.

Vuit gols de marge al descans

El frec a frec ha durat fins al minut 19 (6-9). A partir de llavors, coincidint amb una exclusió local, el Barça Intersport s'ha escapat. Noddesbo ha estat el màxim golejador culer en un primer temps que ha finalitzat 11-19. I és que en els darrers instants, el Sävehof havia abaixat la guàrdia. Els seus atacs cada vegada eren menys fluids i la tensió defensiva no era la mateixa que al principi. Massa concessions per a un Barça insaciable.

Pluja de gols

Amb aquest resultat, la segona part ha estat un tràmit, encara que els catalans han mantingut l'atenció en tot moment. Rubiella feia rotar els seus homes per conservar la fermesa, i en el minut 37 ja manaven de deu gols (13-23). Malgrat la notable actuació del porter local, es vivia un autèntic recital ofensiu del Barça. Els extrems Tomás i Juanín s'han apuntat alguns dels gols més vistosos, i, a l'altre cantó, Saric, que havia substituït Sjostrand sota els pals, treia mans providencials.

Malgrat això, els suecs han pogut escurçar la distància fins als vuit gols per mitjà dels seus potents llançaments, però no han pogut tornar a entrar en el partit. I és que el Barça ha assolit bones posicions de tir. Així doncs, els blaugrana s'han assegurat el primer lloc de grup amb un avantatge descomunal i fregant la quarantena (26-39).

Entrevistes