updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El menú del cap de setmana a la #EHFFinal4

Després de celebrar el divendres tota mena de festes promocionals de la Final-4, aquest dissabte comença l’espectacle a l’interior del Lanxess Arena que s’ha muntat durant tota la nit. Un escenari magnífic que acull per quarta vegada aquesta gran cita de l’handbol europeu.

El menú del cap de setmana:

DISSABTE a les 15:15h (Esport 3)

FC BARCELONA 28-23 Vive Targi Kielce (POL)

ACTUALITZAT: El Barça supera el Kielce i passa a la final: LLEGEIX LA CRÒNICA

El Barça buscarà el pas a la gran final contra l'equip dirigit per Bogdan Wenta (LLEGEIX ANÀLISI DEL PARTIT I RIVAL). Un rival dur, però que s'estrena en una cita d'aquestes característiques. El que és segur, és que veurem un gran partit d'handbol. Els precedents permeten ser optimistes: el Barça sempre que ha jugat una Final-4 ha estat a la final, i a més contra el Kielce mai ha perdut (1 triomf i un empat).

DISSABTE a les 18h

THW Kiel (ALE) 33-39 HSV Hamburg (ALE)

ACTUALITZAT: L'Hamburg supera amb claredat el gran favorit, 33 a 39. Demà farem un anàlisi de l'equip alemany, que ha estat liderat en semifinals pel croata Marko Duvjnak amb 11 dianes i el danès Lindberg.

Duel entre dos equips alemanys amb el Kiel com a gran favorit, però sense oblidar que l’Hamburg té un gran equip amb noms com el danès Hans Lindberg o Igor Vori.

Les “zebres” de Kiel, campions l’any passat, arriben com a grans favorits per passar a la final. És un equip “plagat” d’estrelles que enguany guanyarà la potent Bundesliga alemanya, i ha arribat a aquesta Final-4 superant grans obstacles. Van ser segons de grup darrera del Veszprem de Nagy i companyia. Van superar els vuitens remuntant dos gols de l’anada contra el Chekhovsie rus (37-35 i 30-26 a Kiel), i a quarts van suar de valent per eliminar el Veszprem (32-31 a Alemanya i 28-29 a Hongria).

Per la seva part, l’Hamburg arriba a la Final-4 després de quedar primer del Grup A, i superar a Celje a vuitens i Flensburg a quarts de final. A la lliga es troben a la cinquena posició, però ja fa setmanes que només pensen en aquesta final a quatre.

DIUMENGE

15:15h Partit pel 3r i quart lloc: Kielce 31-30 THW Kiel

18h GRAN FINAL: FC Barcelona 29-30 HSV Hamburg

Campió Champions League 2012-13: HSV HAMBURG

Entrevistes