updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Continuem sense victòries catalanes

Foto:  handbolsantquirze.cat Arnau Quintana en el partit jugat a Ciudad Real Foto: handbolsantquirze.cat

Es va disputar la tercera jornada de Plata i continuem sense victòries dels dos equips catalans.

Eivissa 31–31 Barça Atlètic

Era un complicat desplaçament el que tenia l'equip blaugrana i pot donar gràcies de tornar amb un punt, que a menys de quatre minuts del final semblava quasi impossible.

La primera part havia acabat amb un clar 18-13 favorable als locals. Després el Barça va anar reduint, però faltant menys de quatre minuts el marcador encara estava situat en 30-27 i amb un 7 metres favorables a l'equip eivissenc. La pilota va anar al travesser i a partir d'allà el Barça va agafar ànims. Va anar reduint fent bones defenses davant un equip local encongit. Els dos últims minuts es van jugar amb els dos equips en inferioritat i el Braça Atlètic ho va saber aprofitar millor. Va fer bones defenses. Amb 31-30 Martí Soler va recuperar una pilota però va enviar el seu llançament fora. Tanmateix, poc després l'equip local va incórrer en falta en atac i Albert Pujol no va fallar en el llançament a porta buida des de més de 30 metres, per empatar i treure un punt de les Illes... tot i que a l'acta no li consta cap gol marcat.

Els màxims golejadors van ser Daniel Bernárdez (12) per part local i Bruno Reguart i Jokin Aja (6, cada un) per part blaugrana.

El vídeo de la magnífica remuntada blaugrana

Alarcos Ciudad Real 30-27 Sant Quirze

L'equip "kiri" va resistir bé fins l'equador de la primera part (8-8 al marcador), però en el segon tram de la primera part es va veure desarborat pel joc de l'equip manxec que va arribar al descans amb 18-12 favorable.

A la represa la diferència de seguida va pujar als 10 gols (23-13) i la cosa es va posar pràcticament impossible. Els de Ricard Reig ho van intentar, però a dos minuts del final encara perdien de cinc gols (29-24) i tot el que van poder fer va ser sortir amb una derrota honrosa.

Els màxims golejadors van ser Talens i Mora (5, cada un) per part local i Pol Gutiérrez (5) per part visitant.

 

Entrevistes