updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Derrota molt digna del Sant Quirze a la Copa davant l'històric Valladolid

El Sant Quirze va fer un gran partit davant el Valladolid Foto: Jordi Prades El Sant Quirze va fer un gran partit davant el Valladolid

El dimecres es va tancar la segona eliminatòria de la Copa del Rey amb el partit jugat a Sant Quirze, on l'equip local va caure davant tot un històric de l'handbol estatal com és el Valladolid, tot i que amb el nom canviat després d'haver passat una crisi ara fa uns anys.

HANDBOL SANT QUIRZE 23-32 ATLÉTICO VALLADOLID

SANT QUIRZE: Gerard Esparza i Nil Guiteras porters; Àlex Estirado (1), Joan Blanco (3), Carlos Pueyo, Oriol Blanco (1), Oriol Fernàndez (1), Daniel Navarro (2), Marc Garcia (4), Natan Moreno (2), Sergi Navarro (1), Àlex Malid (1), Gonzalo Romero (2), David Garcia (3), Àlex Berbel (1), Robert Salvatella (1).
Per l'equip visitant van destacar Miguel Martínez (7 gols), Jorge Serrano i Mauricio Basualdo (5, cada un).

Magnífic comportament de l'equip de Josep Maria Guiteras davant d'un equip de la Lliga Asobal en la segona eliminatòria de la Copa del Rey, sobretot en una primera part en la qual van dominar en molts moments en el marcador. S'ha de fer notar que l'equip "kiri" tenia la baixa de Ricard Reig, confinat a casa seva, tot i que l'equip visitant també tenia algunes baixes.

El matx va ser molt igualat a la primera part, i quan faltaven tres minuts per al descans el debutant Robert Salvatella va marcar el 13-12. Malgrat això els visitants van fer un parcial de 0 a 3 per marxar al descans dos amunt.

A la represa l'equip castellà va començar amb un 5:1 molt profund que va dificultar les accions de l'equip local en atac, i a l'altra banda trobaven més facilitats per anar obrint forat al marcador. A partir del 13-18 l'equip val·lisoletà ja va controlar bé el partit. No es va rendir el Sant Quirze que va fer un parcial de 9 a 10, abans que en el tram final l'equip rival fes un parcial de 1 a 4, per deixar una diferència exagerada pel que havia estat el partit.

Vídeo del partit

Entrevistes