updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Només juga el SM Adrianenc

Fotos: diariodepontevedra.es La pista del Teucro ha estat molts anys de Divisió d'Honor Fotos: diariodepontevedra.es

Jornada de descans en aquesta categoria, que el Sant Martí Adrianenc aprofita per anar cap a Galícia a jugar el partit de la 3a jornada contra el Teucro.

Classificació del grup A de Plata Masculina

Teucro Pontevedra - Sant Martí Adrianenc, dissabte 20:30 h

 

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Teucro

 9

3

25

30

P

E

E

E

P

SM Adrianenc

7

4

27

28

G

G

P

P

P

L'equip de Lorenzo Rueda, després de tres derrotes, té un desplaçament complicat a una pista que havia estat d'Asobal i on l'espera un rival també molt necessitat de punts, que encara no coneix el triomf.

El Teucro des de l'any 1989-90 ha estat moltes temporades a la màxima categoria, sent un dels equips anomenats "ascensors". La seva última presència a l'Asobal va ser fa dues temporades.

La visita de l'equip lila a Pontevedra correspon a la 3a jornada. En el moment en que s'hi havia d'anar el SM Adrianenc estava en ratxa amb dues victòries en els dos primers partits, però ara arriba de forma ben diferent al matx, ja que ha encadenat tres derrotes. Veurem si poden reaccionar...

Els màxims golejadors de l'equip gallec són Cristian Remeseiro i Diego Martínez amb 21 gols en els 5 partits jugats. Els mateixos gols sumen els dos màxims golejadors del SM Adrianenc, Eduardo Calle (22), que ja està en el TOP-10, i Francesc Laliga (20).

Entrevistes