updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: El Bordils debuta a casa i Sarrià i Barça B ho fan a fora

Prèvia #DHPlata: El Bordils debuta a casa i Sarrià i Barça B ho fan a fora Foto: JORDI VILAS - CatHandbol

Comença la lliga amb tres interessants partits per als equips catalans, i sobretot amb expectació per veure com va el debut de la UE Sarrià.

Handbol Bordils – Antequera, dissabte 19 h

L’equip bordilenc recupera a Pau Campos d’entrenador, després de dues temporades amb Sergi Catarain a la banqueta. Per començar, el conjunt bordilenc –que no presenta cap novetat a la plantilla, a banda dels jugadors que pugen del segon equip– rep un ex-Asobal al qual va derrotar per 27-22 la temporada passada.

ALTES: Pau Campos (entrenador)

BAIXES: Sergi Mach (Alarcos Ciudad Real), Marc Combis, Oriol Màrquez, Joan Comas (tindrà fitxa del segon equip)

Vídeo promocional del partit @handbolbordils

Cajasur Córdoba – UE Sarrià, dissabte 19:30 h

L’equip sarrianenc, amb Salva Puig a la banqueta, comença trajectòria a Plata a la pista d’un equip que hi torna després d'una curta estada la temporada 2016-17. Dos equips amb moltíssima il·lusió per començar amb bon peu a la categoria de plata.

ALTES: Salva Puig (entrenador, Calella), Roc Segarra (Palautordera), Gerard Mach "Popi" (Sant Cugat), Pau Palacios (Calella), Isaac Alemán, Sergio García (La Roca)

BAIXES: Guillem Lozano (marxa dos anys a estudiar a Sydney), Jordi de Toro i Pere Coll (entrenadors)

Alcobendas - FC Barcelona B, dissabte 18 h

L’equip blaugrana, amb Roi Sánchez un any més a la banqueta, va a terres madrilenyes per enfrontar-se a un dels equips que ha baixat d’Asobal, on només s'hi ha estat una temporada.

ALTES: Pau Puget (Sant Esteve Sesrovires), Diego Cadelo (Torrelavega), Albert Pujol (Anaitasuna), Nil Orts, Robert Rosell i Roberto Domenech (pugen del juvenil)

BAIXES: Gerard Forns (Cangas - Asobal), Juri Knorr (GWD Minden - Bundesliga), David Estepa (Angel Ximénez - Asobal), Jannek Klein (Die Eulen Ludwigshafen - Bundesliga), Mark-Daniel Bodor (Veszprem), Jorge Pérez (Logroño - Asobal), Quim Vaillo (OAR Gràcia), Ramon Suárez-Pumariega

Fa dues temporades el resultat a Alcobendas va ser de 28-32 favorable al Barça B.

Entrevistes