updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Apassionant jornada final amb derbi a Bordils

Prèvia #DHPlata: Apassionant jornada final amb derbi a Bordils Foto: Fernando Cisneros

Última jornada de lliga amb derbi a Bordils, intranscendent per als locals i clau per als barcelonins, amb els twitters, pendents dels altres partits.

Handbol Bordils - Sant Martí Adrianenc, dissabte 19 h

Derbi català al qual s’arriba amb l’equip bordilenc salvat i amb l’equip barceloní amb l’aigua al coll sense la permanència assegurada, ja que està igualat amb l’equip que obre la zona de salvació i de la qual surt perquè en el quàdruple empat que hi ha ara (amb Amenábar Zarautz, Agustinos Alicante i Palma del Rio) és l’equip que en surt millor parat. Això fa que si guanya, evidentment, el Sant Martí estarà salvat, però un empat i arribar a 23 punts ja no li assegura la permanència.

Els altres partits amb implicació són:
Alarcos Ciudad Real – Novàs
Amenábar Zarautz – Agustinos Alicante
Palma del Río - Santoña

Tenim un equip, el Santoña, ja descendit, i falten dues places més. El Palma podria arribar a 24 i superaria els liles. Un dels dos equips que s’enfronten entre ells (Amenábar o Agustinos) podrien arribar també a 24. Aleshores el perdedor quedaria amb 22 per sota del Sant Martí. El Novàs, si guanya, arribaria a 23 i és l’únic equip que té el golaverage guanyat amb l’Adrianenc, i per tant el superaria. No és molt probable que el Novàs guanyi a Ciudad Real amb aquest equip jugant-s’hi el tercer lloc... però és possible.

En canvi també hi ha la situació oposada i en ella Sant Martí, tot i perdre, es podria salvar segons com anessin els altres resultats.

Perdent es quedarien amb 22 punts. Si el Novàs perdés es queda per sota amb 21. I si en el partit entre Amenábar i Agustinos no hi ha empat, el perdedor també queda per sota, ja que en igualtat de punts l’Adrianenc té el golaverage guanyat amb tots dos (amb els de Zarautz igualat, però amb un avantatge irrecuperable en el general de 26 gols).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

10

24

26

27

G

E

P

G

P

S.Martí Adrianenc

11

22

27

28

P

P

P

P

G

Segueix el partit per Streaming | Youtube Valonmano Con V

FC Barcelona B - Torrelavega, dissabte 19 h

L’equip blaugrana tanca la lliga a la Ciutat Esportiva rebent un dels equips que jugarà “play-off” d’ascens a Asobal.
L’equip blaugrana acabarà en 5è lloc si puntua... o encara que perdi si el Zamora no guanya a casa seva contra el Puerto Sagunto (que ja és el segon classificat).

Els càntabres seran tercers si sumen un punt més que l’Alarcos Ciudad Real que rep a casa seva el Novàs.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Barça B

5

33

31

31

P

P

G

P

P

Torrelavega

3

38

27

27

G

E

G

G

G

Segueix el partit per Streaming | FCB

Entrevistes