updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Adrianenc i Bordils lluiten per la permanència

Prèvia #DHPlata: Adrianenc i Bordils lluiten per la permanència Foto: @sadrianenc

27a jornada, a quatre del final, amb Bordils i Sant Martí Adrianenc lluitant per una permanència, que el Barça B ja té assegurada.

Sant Martí Adrianenc - Antequera, dissabte 19:30 hores

L’equip lila té un partit clau davant un equip que, tot i que estigui en zona intermèdia, encara no té la permanència assegurada i amb una mica més de tranquil·litat que els locals vindrà a per totes.

Els malaguenys són el segon equip menys golejat, després del líder, i ho van demostrar a la primera volta quan van guanyar per 22-19. El que s’ha de dir també és que és dels equips més fluixos com a visitants, ja que només han sumat 5 punts fora de casa.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

SM Adrianenc

12

20

27

29

G

G

P

P

P

Antequera

9

24

25

25

G

P

G

P

G

STREAMING DEL PARTIT | youtube Valonmano Con V

Barça B Lassa - Amenabar Zarautz, dissabte 16:30 hores

L’equip blaugrana ja ho té quasi tot fet, però no pot relaxar-se i ha de sumar dos punts davant un equip que és rival dels altres dos equips catalans en la lluita per la permanència i així els pot donar un cop de mà.

A la primera volta el Barça B va guanyar per 29-33 a Zarautz, mentre que la temporada passada victòria ajustada per 28-27

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Barça B

5

31

32

31

P

G

G

P

P

Zarautz

13

20

25

27

G

G

P

P

P

STREAMING DEL PARTIT

Agustinos Alicante - Handbol Bordils, dissabte 20:30 hores

Després de l’empat davant el Torrelavega i la derrota lluitada en partit ajornat davant el Puerto Sagunto, els de Sergi Catarain tenen un desplaçament molt important. Els bordilencs viatgen dissabte a Alacant a intentar recuperar els dos punts perduts a casa a la primera volta, quan van perdre per 22-23, en un de les quatre derrotes que ha patit l’equip bordilenc a casa aquesta temporada.

El matx és molt important també per als locals que de perdre es quedarien en zona de descens. Fins ara han perdut 6 partits com a locals i el Bordils vol fer augmentar aquest compte.

La temporada passada victòria alacantina per 22-21

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Agustinos

14

18

25

27

P

G

P

P

P

Bordils

10

22

26

27

P

P

P

G

E

STREAMING DEL PARTIT

Entrevistes